Tal Med Børn

Video om Dialogkort julekalender

Hvad siger dem der købte julekalenderen i 2014 – 15 og 16

“Det går rigtig godt herhjemme! Mine to børn glæder sig hver dag til at trække et nyt kort. De er gode til at samtale og fortælle om ting som er svært, godt osv. Rigtig gode kort. Min pige er 5 år og min dreng er 8 år. Jeg synes faktisk ikke at kortene kun går til 8 års alderen. Jeg mener nemt at man i hvert fald kan bruge kortene til 10 års alderen”

“Her skiftes mine to børn til at trække et kort. De får begge taletid og vi snakker alle 3 sammen om kortene. De kan sagtens finde ud af at skiftes, selvom de i andre situationer ofte skændes om hvis tur det er. En løsning, de selv har fundet, er at slå sten-saks-papir uden nogle sure miner. Er der sure miner, så er det mig, der vælger.

“I skovserne, som er husets yngste gruppe(børnehave ) – trækker vi et kort hver dag og snakker om det ! Vi fortæller også vores forældre om kortene, hænger dagens kort på vores infotavle og håber på at de taler videre med deres børn derhjemme!”

“Kortene bruges i min første klasse på Ebeltoft Skole – flere af mine kolleger er begejstrede, så der kommer nok flere bestillinger næste år . Jeg spændt på, om nogle forældre vil bruge julekalenderen hjemme vi har givet dem linket ”

“Vil lige nævne, at jeres julekalender gør stor lykke og nytte hjemme hos os.Vi får talt om følelserne, og drengene får forklaret de ord, de ikke kender. Det er en hyggestund, inden de skal sove, og mens vi tæller ned og glæder os til jul.
Efterfølgende når der opstår situationer med de følelser, vi har talt om, siger jeg “Nu er du da vist fx. irriteret som Bamse var” – på den måde mærker de også følelsen i kroppen i nuet, hvor den er.
Er sikker på den også kommer frem næste år!

“Vi bruger Julekalenderen i en modtageklasse (børn der netop er kommet til Danmark og skal lære dansk, inden de sluses ud i de “almindelige” klasser. Vi giver lyd fra os, når vi har prøvet dem af

Pris  kun Kr. 279, + forsendelse

Ja, tak jeg bestiller Julekalenderen nu

bestilnu

 

 

Gem

Gem

Mette Weber

Mette Weber

Din Sparringspartner i Personlig Udvikling & Forældreledelse

Skriv en kommentar

Tal Med Børn - På Den Fede Måde

Få tips og bliv den forældre du ønsker at være

Du får du en E-bog, gode råd, og værktøjer, så du bliver den forælder, dine børn har brug for 

Navn:
E-mail: