Tal Med Børn

Skal dit navn stå på kuverten? – vind en julekalender

Skriv i kommentaren under dette blogindlæg, hvorfor dit navn skal stå på kuverten- altså hvorfor du skal vinde julekalenderen.

Jeg vil være sikker på at have julekalenderen 1. december

læs om julekalenderen på dette link:  dialogkort julekalenderen om følelser 

og bestil den samme sted inden den 2 november hvis du VIL være sikker – du sparer  30 kr.

Jeg trækker 3 vindere

Vinderne udtrækkes den 1 november,  hvor der er lige præcis 1 måned til du skal bruge den.

Du får besked via facebook beskeder – men her ser du de udtrukne

 

 

“Denne julekalender ville være skøn at vinde – i stedet for chokolade- og pakkekalendere så bliver der sat ord på vigtige ting som både hende på 9. Men nu også lillesøster kan få gavn af.”

“Den kunne jeg godt tænke mig at vinde til min dreng på 6 år????.
Det er et godt alternativ til alle de andre julekalendere????????
Nærvær i den travle juletid????????

“Super god ide….. kommunikation er alfa/omega for et sundt familieliv og den ville falde i god jord hjemme hos mig og min familie ????

“Har to drenge der vil have så meget gavn af de kort – og mor her vil glæde sig til hyggen ved denne julekalender ????❤️????

 

I gavehumør

 Mette Weber

 

Konkurrencebetingelser
Mette Weber

Mette Weber

Din Sparringspartner i Personlig Udvikling & Forældreledelse

210 reaktioner

  1. Jeg har en datter på 10 år, søn på 6 år og datter på 3 år og det ku være spændende at bruge dialogkortene , for at samles om noget sammen hver dag i december og snakke om.

   Ku eventuelt også prøve dem af på det psykiatriske bosted jeg arbejder på

 1. Hej Mette
  Jeg vil rigtig gerne have mit navn på kuverten, da jeg har tre sprællevende følende børn hjemme hos mig og fordi jeg ligeledes vil kunne bruge kortene i mit arbejde. Jeg arbejder bla med børn med følelsesmæssige udfordringer.
  Jeg håber heldet tilsmiler mig ☀️✨????

 2. Jeg kunne godt tænke mig at vinde kortene, der ville blive brugt sammen med mine tre børn på hhv. 3, 6 og 8 år ❤ Det kunne give nærvær og ro i en travl hverdag

 3. Har ønsket mig disse kort i lang tid. Jeg vil bruge dem til min lille pige, som jeg er bedstemor til. Også bruge dem til de børn, jeg møder i mit daglige arbejde som talepædagog her op mod jul.

 4. Jeg arbejder som skole og dagtilbudssocialrådgiver. Hver dag taler jeg med børn. Jeg taler med børn der er angste, børn der er ensomme, børn med for mange tanker, børn udsat for overgreb, børn der mobber, børn der bliver mobbet, børn der bare savner omsorg og jeg elsker mit arbejde.
  Og så taler jeg selvfølgelig også med forældre, for uden dem er det rigtig svær at opnå en forandring.
  Jeg håber meget at vinde og vil bruge det i mit arbejde og hvis det fungere, formidle det videre til forældre og fagpersoner ❤️ Så det kan blive lettere at tale med børn ????

 5. Jeg håber at vinde, så vil jeg bruge dem sammen med mine børn som har en del at kæmpe med lige nu. Psykisk og raserianfald. Har ønsket mig kortene i lang tid, men kan ikke lige finde luft i økonomien til dem. Tror det kunne være en kæmpe hjælp til børnene og mig, for st kunne få gang i en god snak og åbnet op om nogle ting

 6. Jeg vil gerne vinde, så jeg kan introducere kortene i de børnehuse jeg kommer rundt i, som inklusionspædagog. Derved kan jeg udbrede kendskabet til kortene.

 7. Jeg synes det er en fantastisk idé. Jeg har 2 børn på 9 og 4 år. Min søn på 9 har det rigtig svært og har meget svært ved at fortælle om hvordan han selv har det. Det er rigtig svært at have en dialog med ham..Han tænker over alt i livet og bekymre sig om alt. jeg kæmper på 7. År nu til at han skal få en god hverdag uden alt for mange bekymringer der gir ham ondt i maven, i hoved og ik vil i skole. Der tænker jeg at det ville falde i god jord her. Håbe på at han åbner mere op og vil fortælle hvordan har har det da han har meget svært ved at sætte ord på hans følelser. ❤

 8. Jeg vil gerne vinde disse kort og forære dem til min datter og svigersøn, som sammen med deres 2 børn har indført “stilletime” inden aftensmad, hvor de sikrer tid til nærvær med spil, bøger, samtaler og lignende. I den travle, og til tider “opskruede” december, tænker jeg, disse samtalekort vil give mening❣️

 9. Jeg har en datter på 2 et halvt der snakker flydende og ofte har brug for forberedelse samt dialoger om mange emner❤️ det er så skønt at kunne kommunikere så fyldestgørende med hende og den her julekalender ville da på den mest fantastiske måde kunne understøtte alle de særlige snakke der vil komme i december ❤️ så jeg håber jeg er den heldige der vinder ❤️⛄????????????

 10. Det vil være et fantastisk redskab til at skabe nærvær og fortrolighed ❤ vil utrolig gerne vinde ????????
  kh Merethe

 11. Jeg synes dialogkort julekalenderen er en rigtig fin idé og december og juletid er et rigtig godt tidspunkt at komme hinanden lidt nærmere.
  Jeg vil gerne vinde fordi jeg er alene med mine to drenge og godt kunne bruge et redskab til at komme hinanden nærmere. Og så synes jeg kortene er et spændende alternativ til pakkekalenderen som jeg af har valgt at droppe i år ????

 12. Vores familie ønsker os denne julekalender da vi generelt er ret dårlige til at få snakket sammen. Det resulterer i at vi ofte små skændes hele tiden i stedet for at finde ud af hvor skoene i virkeligheden trykker. En julekalender som denne vil samle vores dejlige familie mere og forhåbentlig gøre os til en mere harmonisk flok!

  Til sidst vil jeg bare lige sige, at jeg elsker at følge dig på Facebook og der er altid noget brugbart man kan relatere til og drage nytte af.
  Glædelig jul og tak for dig! ????????

 13. Hej Mette.
  Jeg skal have chancen for, at vinde så vi har nogle fine billede kort at tale ud fra sammen med vores 3 drenge på 8 år, 5 år og 10 mdr.
  Vi har meget gavn af søndagskortene til især vores viljestærke/viljefaste dreng på 5 år ????
  Derudover er jeg sikker på at de også kan blive til gavn i forbindelse med mit arbejde som pædagog.
  Men I en travl hverdag er det dejligt at have noget at samles om ????

 14. Herhjemme vil vi bruge kortene til vores dreng som har “krudt” i rumpen???? håber han vil synes det er spændende at snakke sammen om kortene, så de kan bruges til at stille tid med samvær og fordybelse og ikke mindst læring????☺

 15. Jeg ville elske at vinde denne spændende præmie. Jeg har to skønne bonusbørn som jeg tror ville syntes det var mega sjovt at være med til at benytte disse dialogkort. ????????⭐️ Derudover arbejder jeg som pædagog på en specialskole hvor jeg bestemt også tror at eleverne ville kunne drage stort udbytte af kortene. ????????????

 16. Jeg er super nysgerrig på disse kort, og tænker det er en anderledes måde at skabe en hyggelig jul, hvor vi kan få talt om vigtige emner i familien ????

 17. Jeg har gennem mit pædagogiske arbejde gennem snart 20 år set mange skiftende retninger og metoder til både almen- og specialbørn. Der findes ingen nemme manualer eller regelrette sandheder i pædagogikkens verden, og meget ofte er vi detektiver udi menneskelige gåder – og især når det handler om følelser. Både det at tale om dem på en forståelig måde – og det at kunne forstå og respektere dem. Derfor vil jeg rigtig gerne vinde dialog-kortene, for dialog er en stor del af pædagogikkens hjerte❤️.

 18. Jeg er førstegangsmor ????????????så tænker at kortene kunne være en god måde at begynde en fin juletradition med min 3 årige datter ????

 19. Jeg ønsker mig at vinde, da dialog er et nøgleord i vores familie.

  Derudover er jeg lærer, hvor jeg tænker at denne præmie vil være perfekt, til at skabe strukturerede samtaler, med elever med særlige behov.

 20. Jeg har en datter på 11 år og en dreng på 9 år. Det vil være fantastisk at prøve disse nye måder at samtale på. Jeg er uddannet pædagog og vil kunne bruge disse teknikker i min hverdag på jobbet også. ???? ????

 21. Jeg vil bruge kortene sammen med mine egne børn på 8 og 12 år. En ny side af dialog. Herhjemme bruger vi også positive følelses nøger og kort, englekort, mediration m.m. Jeg vil også bruge dem i det lille firma som jeg har en deøm om at starte. Hvor dialog og mindfullnes er byggestenene. Især i en tidlig alder ❤️

 22. Det vil være en glæde at vinde dialogkort julekalenderen til min 5-årig søn og mig!❤️
  Det skyldes flere ting… Først og fremmest vil jeg rigtig gerne have mere dialog og ikke mindst nærvær ind i vores hverdag!

  Jeg er alene med min søn og indimellem går tingene lidt (for) stærkt herhjemme. Jeg tænker, at en dialogkort julekalender vil hjælpe mig til at “gear ned” og prioritere kvalitetstid. Og idet at det er lavet som en julekalender, er jeg sikker på, at min søn nok skal huske mig på det – også på de dage, hvor hverdagens gear er højt ????

  Et andet ønske er, at en dialog julekalender vil styrke, at det bliver en naturlig del i vores hjem, at vi lytter, snakker MED hinanden og ikke til hinanden.
  Med det ønske ligger også en “bagtanke”… Min søn har, som følge af sin far’s ønske, ikke kontakt med sin far og det fylder i perioder meget for ham. Håbet er derfor også, at han igennem nærvær og dialog, bliver fortrolig med de følelser, han går med og får erfaring med, at det er okay at snakke om ting, der er svære.

 23. Jeg ønsker at vinde fordi vi kan være ret så udfordrede på saltale og dialog med vores 6 årige dreng.. det ville være en god støtte og hjælp i en travl hverdag ❤

 24. Mit navn må gerne komme på kuverlutten ???????? Jeg har 2 dejlige børn, ville være dejligt at bruge kortene med dem. Vægter nærvær og Go dialog meget og på denne måde kunne vi måske blive bedre til det i en travl dag. Og måske hjælpe min søn med at sætte flere ord på hvad han tænker og føler så vi ikke går skævt på hinanden

 25. Jeg vil bruge dem sammen med mine 2 børn på 6 og 9. Vi har været igennem en skilsmisse fra børnenes far tilbage i april og vi øver meget i at sætte ord på hvad vi føler, men specielt min søn på 6 er blevet meget indelukket og udadreagerende. Håber at disse kort kan være en ny indgangsvinkel og gøre det til noget hyggeligt. Vi er samtidig helt vilde med jul herhjemme, og tænker det gør det “nemmere” at snakke når det er “pakket ind” i jul og hygge.

 26. ❤ Jeg vil bruge denne julekalender i mit arbejde på en skole, hvor jeg arbejder med børn i o. og 1. Klasse. Det vil være helt perfekt at få noget nærvær og en god dialog. Der sker så meget for børnene i december, så det vil være et dejligt redskab til at give børnene en anderledes kalender ????❤

 27. Min søn har krudt i r… og sidder sjældent stille og når han gør, så vil jeg så gerne kunne tale om seriøse og svære samt gode og spændende emner (far forlod ham for 4 år siden, han er adopteret, han har en anden kultur, han vil SÅ gerne være en god ven <3) ????

 28. Vi har en søn på 2 år. Han bruger det meste af sine vågne timer (også nogle gange nattetimer) på at tale. Han øver sig i at tale konstant, og vi bakker op. Vi har talt rigtigt med ham, siden han blev født, og vores kommunikation er nøglen til en god hverdag.
  Han er en meget temperamentsfuld herre. Han er enebarn indtil marts 18, og det kan mærkes på ham. Han er vant til meget opmærksomhed, da han er eneste barnebarn på min og min mands side.
  Vi taler tit om følelser, da det er en meget stor del af hans hverdag. Vi vil meget gerne lære nogle teknikker til at kunne tale endnu bedre om følelser, specielt når lillesøster kommer lige om lidt.
  Det er vores måde at elske ham på og anerkende ham og hans store følelser ❤

 29. Min søn på 4 1/2 år har været min i otte måneder nu. Han og jeg taler og taler…og med syvmile skridt og stort gå-på-mod haler han ind på det danske sprog, ideer, følelser, forestillinger, venskaber og relationer.
  Og om lidt skal han også for først gang til at lære, hvad julen er for noget. Mon ikke samtalekortene gerne må være en del af traditionen?

 30. Vi er en familie på fem med børn i alderen 4, 8 og 11. Det ville være rigtig fint at prøve en anderledes julekalender og have en anderledes speciel stund sammen i december måned (forhåbentlig kan det være en kickstart til brug for resten af året :-)). Den mindste på 4 har haft en langsom start med sit sprog, men er ved at komme efter det, så det vil være super godt for ham også at komme med på banen med nogle gode snakke :-)

 31. Jeg går ned i arbejdstid til november, fordi der er brug for mere tid med mine to drenge på 8 og 11 år – jeg ville glæde mig til at den tid bl.a. kunne bruges på denne julekalender sammen med dem ❤️ Og hvis deres lærere er interesseret kunne de jo få kortene med i skole og snakke om det i klassen også ☺️
  God jul ????????

 32. Jeg vil gerne vinde kortene, da jeg egentlig havde bestilt dem, men så fandt ud af at jeg ikke havde råd alligevel ???? Jeg er studerende på Danmarks pædagogiske universitet og med 4 små børn under 7 år, rækker pengene ikke altid så langt på en su ????
  Men jeg kunne virkelig godt bruge kortene som inspiration – selvfølgelig i forhold til mine egne børn – men også i forhold til det speciale jeg skal i gang med at skrive til foråret.
  Og det kommer netop til at handle om betydningen af børns relationer til voksne og den indvirken denne har på børns selvopfattelse.
  Håber meget og krydser fingre for at de lander hos mig – de vil ihvertfald komme i spil ????

 33. Jeg skal vinde fordi vi har 5 børn der er vilde med den slags og fordi pengene er små, så de får nok ingen julekalender i år.

 34. Jeg har to piger på hhv. 9 år og næsten 5 år (hun fylder om 2 uger), som begge er fulde af rigtig mange følelser de har svært ved at rumme og sætte ord på. Jeg tror kortene ville kunne hjælpe dem (og mig!) med at få sat ord på hvad der foregår i deres liv og hvad de går og tænker på. Det er ikke altid lige nemt at vide hvordan man tager hul på en føle-snak. Jeg håber jeg vinder så vi kan have os nogle gode og lærerige samtaler :-)

 35. JEG ønsker mig virkelig at vinde. Min søn som er tre sprog er i rivende udvikling og ham er nu begyndt udopfordreg at fortælle om dagen i børnehaven. Ydermere er jeg pædagog og vil gerne bruge kortene i min arbejde også ???? jeg krydser fingre!!

 36. Jeg har 3 børn i min husstand, hvoraf de er to piger jeg har i pleje, og jeg tror, at julekalenderen med dialogkort kan give os nogle gode samtaler i december

 37. Mit navn skal stå på- så jeg kan give min datter er boost af selvtillid,tro på sig selv,selvværd. Hun lider af angst og er en meget sensitiv pige som har svært ved at tro på sig selv. Hun er en fantastisk pige, som fortjener at mærke glæde og tro! Tak for muligheden…

 38. Hvis jeg er den heldige der vinder, vil jeg bruge kalenderen hjemme hos mig selv i december. Jeg har to helt i gennem fantastiske og dejlige børn på 4 og 7 år. Begge er de udfordret gennem særligt december måned, der på mange måder er dejlig og utrolig hyggelig, men også stopfuld af indtryk alle steder fra. Både børnehave og skole gør jo alt i den bedste mening, men enkelthed og genkendelighed er vel det de fleste børn har brug for.
  Så her dropper vi de mange kulørte julekaldendere og pakker hver dag. Holder os til en kalender og her vil den her skønne kalender give god mening – så vi krydser fingre????????????

 39. Jeg vil først og fremmest bruge dem på/sammen med mine to tøser, men også dele viden med deres klasselærer, da der har været en del uro de sidste par år i deres klasser – ressourcerne i de kommunale skoler er så små at det skriger op hjælp fra forældre, det ville være en fornøjelse at kunne gøre en forskel ❤️????????????

 40. Jeg vil bruge den sammen med min datter på 4. Når der er noget som er svært at snakke om bliver hun meget voldsom og ked af det og jeg håber at denne kan hjælpe os til at få en god dialog om nogle af de svære emner som jeg ved hun pusler med, men som hin ikke vil snakke om.

 41. Jeg ville med glæde bruge kortene i hverdagen sammen med mine to tøser på 4 og 7 år.
  De har oplevet meget dårligt i deres meget korte liv. Og har derfor brug for hjælp til at sætte ord på følelserne. Det tror jeg helt sikkert at disse kort vil være med til at hjælpe rigtig meget med. ????
  Har også en søn på 8 år som har svær ADHD som også ville have så meget gavn af disse vidunderlige kort. Så han kan lære at udtrykke sig istedet for at reagere meget vildsomt. Med Bl a slå spark mm.
  Jeg krydser finger for at jeg vil blive en af de heldige vinder ????????

 42. Jeg har i 4 år haft en pige i aflastning og vi ville elske at kunne bruge kortene i vores dage sammen. Kommunikationen via kortene ville give os yderligere mulighed for at forbedre vores samtaler og nogen gange lette de svære emner . Tale er guld????

 43. Jeg vil rigtig gerne vinde dem, og bruge dem sammen med mine piger på 4 og 6 år.
  Er sikker på de vil gøre stor gavn og at få sat ord på deres følelser.

 44. Jeg har en søn på 12 år med autisme og angst. Han har rigtig svært ved at sætte ord på følelser, har svært ved sociale sammenspil og føler oftest at nye og ukendte ting er farlige. Jeg kunne godt tænke mig at min søn og jeg fik vores helt egen juletradition og det er disse kort. De ser ud til at være meget enkelte og forståelige.

 45. Vil gerne vinde så jeg kan bruge dem sammen med mine 2 børn på 4 og 7 som vi øver dialog og udtale med. Og kan også bruge dem i mit job som pædagog.

 46. Det vil være fantastisk at vinde, da jeg har en datter som er meget ude af balance i øjeblikket, og jeg tror at via disse fine kort, så har vi nogle super redskaber, til en masse gode snakke

 47. Jeg vil bruge dem i 2 situationer.. Først og fremmest på min datter på knap 7, der har en vilje og stædighed som jeg sjældent har set og det kan drive hendes mor (dvs mig) til vanvid.. Jeg mangler at prøve noget nyt på hende.. Jeg arbejder som pædagog på en special skole og har prøvet de råd af jeg har fået af andre fag personer, ligemeget hjælper det.. Det positive er, jeg ved hun når langt med den vilje, samtidig er hun super klog.. men når man er enlig mor og har hende 24/7 så er det noget af en opgave…

 48. Mine skønne plejebørn og jeg, fortjener at vinde, da vi kunne bruge inspiration til sunde og spændende samtaler.

 49. Ville elske at vinde den.
  Har 2 drenge på 10, hvor den ene er høj sensitiv, og ikke er særlig god til at snakke om følelser og give udtryk for hvad der er galt.
  Vi døjer meget med at han har ondt i maven hver morgen, og det ikke er nemt at få ham afsted.
  Den her julekalender, tror jeg vil vide ham, mange ting og få ham til at fortælle om hvordan han går og har det

 50. Der skal stå mit navn på kuverten, da jeg synes det er nogle gode emner du tager op. Kortene vil helt sikkert give baggrund for nogle gode og nærværende snakke i julemåneden.

 51. Til mine dejlige unger ❤️
  Fordi vi går vores første jul i møde uden vores elskede mor og Mormor.
  Jeg tror på en god kommunikation og nye traditioner er vejen frem til en vellykket december måned, der på trods står i kærlighedens tegn ❤️

 52. Jeg skal vinde da, jeg har en datter på 29 år der står med nogle udfordringer med datteren på 5 år. Er sikker på at sådan kort ville kunne hjælpe familien, og ikke bare kloge mor/ mormor råd- med stor erfaring fra den pædagogiske speciale verden

 53. Jeg ville elske, at dette blev en del af julens ellers så fortravlede og lidt “opkørte” tid. Dette skulle være en stund, hvor vi fandt nærvær og ro – fik sat ord på følelserne, dette kan være svært for min ældste søn på 7,5 år. Med kalenderlyset tændt og et tæppe i sofaen eller vil middagsbordet, kunne dette måske være en fantastisk erstatning til de ellers så “dårlige” chokoladefyldte julekalendere.. Jeg er sikker på at det vil gavne os alle 4 herhjemme med sådan en god julekalender – for vi kan helt sikkert allesammen lære noget af den.
  Det sidste års tid har været sandt mareridt for os alle herhjemme, hvor ungerne har været en del følelsesmæssigt igennem! Nu slås jeg så som mor, atter med anoreksi igen – og følelsen af ikke at være tilstrækkelig og alligevel gøre alt hvad man kan for sine børn, det er ubeskrivelig hårdt.
  Jeg er sikker på denne kalender vil kunne give os alle meget godt – og vigtigst af alt, nærværet, hyggen og tiden sammen med mine højt elskede drenge ❤️ Og vigtigst af alt, få sat ord på det der rør sig / sine følelser og få en god dialog igang – hvor der er plads til alle. Vi trænger det hårdt????????

  “Et lod i puljen smider jeg, mon heldet og lykken finder mig. Jeg drømmer, håber og ber’ at lykken denne gang mig ser, Må heldet og lykken finde denne vej, en dejlig jul ønskes I af mig”. ????????????????

 54. Jeg vil bruge dem sammen med min søn på 3 år, da det vil være med til at åbne op for nogle gode og spændende snakke ;-)

 55. Jeg kunne få god gavn af disse kort både på mit job som pædagog i vuggestue og børnehave, for at styrke børnenes kommunikation og tolerance. Men særligt ville jeg pt kunne få hjælp i privatlivet, da jeg og min kæreste vil flytte sammen, og skal skabe en ny fælles familie struktur, hvilket disse kort kunne være en stor hjælp i den proces -særligt for børnene, tænker jeg ❤️

 56. Jeg vil bruge den både i mit privat og professionel liv. Har hjemmme 2 skønne piger og er pædagog i en børnehave med 55 dejlige børn.

 57. Jeg vil bruge dem til at få gang i nogle vigtige samtaleemner med mine skønne niecer… Den ældste står pt. i en svær familie situation, hvor disse kort vil gavne hende enormt meget… :)

 58. Jeg skal i december arbejde sammen med to vikar. Da pædagogen på stuen skal på kursus. Så har brug for noget godt til min gruppe, på 24 børnehave børn. Så de får en dejlig december måned.

 59. De vil være perfekte i vores skilsmissefamilie for vores to piger, som her små to år efter bruddet ikke har så let ved at tale om følelserne. Forestiller mig at de kan bruges både hos mig og moderen igennem december, så der skabes noget fælles på tværs, hvor vi forældre garanteret får lige meget ud af snakken med pigerne som med hinanden i de respektive uger

 60. Vi er så glade for dine søndagskort, i familien, så ved med sikkerhed denne julekalender vil bliver et hit. Ikke kun for vores børn på 5 og 7 år men også for mor og far ????❤️

 61. Jeg vil bruge den med mine 2 børn på 9 og 13, det ville være en skøn “før julegave” til os alle… vi er gode til at snakke om de svære ting, men med kun 1 år som skilsmissefamilie – har vi mange ting vi skal lære i fællesskab.
  Håber at det bliver os ????…

 62. Jeg vil gerne vinde for at få talt bedre og mere konstruktivt med min datter. Jeg håber at kunne hjælpe hende med at stå ved sig selv og elske sig selv. Hun er i en optrapningsordning med henblik på at se og lære sin far at kende men det er svært for hende og kan ind i mellem være en meget stor udfordring herhjemme

 63. Jeg har 2 præmature piger på 5 og 8 år. Den ene er en del følsom og har brug for større forståelse af mange situationer og oplever derefter størrre tryghed. Elsker en hyggestund hvor man virkelig kan mærke hvad de små væsener tænker, når de åbner op.
  Kunne sikkert også bruge dem til inspiration i arbejdet som dagplejer

 64. Jeg vil så gerne vinde. Har 3 børn på 7,7 og 10. Vi snakker meget i forvejen, men det er for mig vildt interessant og fascinerende om samtalerne ville ændre karakterer, hvis vi brugte kort i stedet. Derfor vil jeg gerne vinde, så jeg også har værktøjer til de lidt mere svære samtaler !

 65. Ville være den perfekte julekalender her i huset… jeg er nydiagnisticeret med ADHD og stadig sygemeldt med stress og angst…. har en datter på 8 og en søn på 10… så vi kunne godt bruge redskaber til at hjælpe os på vej

 66. Mit navn skal stå på konvolutten fordi jeg ville nyde at opleve den sammen med mine 3 dejlige ugler på 6, 6 og 5 år.
  Den vil være et dejligt supplement og inspiration til vores aftentradition med at snakke om hvad der har være det bedste og det sværeste ved vores dag, hver især.

 67. Ville være en genial julekalender til min søn på 7 år som ikke gider de traditionelle julekalendere

 68. Mit navn skal stå på kuverten da jeg har 4 skønne børnebørn og jeg tror deres familier vil kunne have glæde af kalenderen.

 69. Jeg håber på at vinde dem til mine 2 børn på 3 og 5 så vi kan få nogle gode snakke inden sengetid ❤️

 70. Jeg vil rigtig gerne vinde julekalenderen til vores familie ????
  Det vil jeg gerne fordi, sidste år fik vores den store pige “konstateret” angst, det har vi arbejdet med siden da. Vi kan ‘heldigvis’ se store fremskridt og vores pige har det meget bedre, end hun havde sidste år. Julekalenderen vil vi bruge sammen med vores tre børn, så vi kan få nogle gode og positive jule oplevelser og dialoger. Angsten har fyldt meget i familien – så vi ‘samler’ på posivie historier (og dialoger) – hvilket jeg tænker at julekalenderen kan hjælpe os med.

 71. Jeg vil rigtig gerne vinde dem til min ældste søn på 5 år. Han har nogle udfordringer med at sætte ord på følelser. Noget vi arbejder rigtig meget med. Men når man som mor heller ikke er den der er god til at snakke om følelser, kunne jeg godt bruge lidt hjælp og inspiration :)

 72. Det ville være dejligt med mit navn på kuverten. Jeg har 3 store teenage-unger og en dreng på 12 år. De store er ikke meget hjemme længere, men vi gør alt vi kan for at holde fast i den sidste tid sammen med den mindste. Hører for tit at den sidste i flokken bliver opdraget lidt laissez faire. Det vil jeg undgå. Så bruger tid sammen med ham og vil gerne prøve denne kalender.

 73. Jeg vil rigtig gerne vinde det, da jeg har en datter på 10 år med adhd, og adfærdsforstyrrelse, hukommelseforstyrelse og personlighedsforstyrelse, og en søn på 7 år uden diagnose. Det kan ofte være super svært at sætte ord på, hvad man føler, og gøre sig forståeligt i den alder, og de begge har udfordringer på hver sin måde. Jeg ville nyde og glæde mig over at bruge disse kort, og den dialog med ungerne, også selvom det ikke er jul, det kan jeg bare mærke at det er en rigtig god mavefornemmelse. Jeg krydser fingre for jeg vinder.

 74. Jeg vil bruge kortene sammen med mine børnebørn, der er i alderen 4 til 8 år. (4 stk). Derudover vil jeg også implementere dem i min børnehave, hvor jeg dagligt arbejder med ældstegruppen, de 5-6 årige.

 75. Jeg har en datter der taler meget om følelser og alt det der begynder at give mening i hendes liv nu som 3 årig.
  Jeg er selv uddannet cand.psych og tænkte de kunne give mening også i arbejdet med børn.

  Meget spændende og interessant, ville gerne undersøge kortene nærmere i brugen med børn men tænker for det ikke kun er min datter der for glæde af kortene, men flere på en gang dermed, at give dem til hendes stue i Veddelev børne institution så kan pædagogerne i planum tale med børnene om dagens kort❤️.
  Held og lykke.
  Kh. Christina

 76. Jeg vil rigtig gerne vinde til min datter og jeg, så vi kan få nogle gode givende samtaler. Som ene forældre kan det nogen gange være hårdt og meget travlt også “skydes” de dybe samtaler til en anden dag..

 77. “Kom nu, kom nu” stod der i en overskrift jeg læste forleden. Artiklen handlede om relationen mellem børn og forældre. Ordene kunne lige så vel have kommet fra min egen mund, når børnene skal videre til en fritidsaktivitet eller hvad vi nu skal. Jeg mærkede en mørk samvittighed, mens jeg dvælede over ordene i overskriften. Jeg prøvede at huske hvor mange gange i den forløbne uge jeg faktisk havde taget en stille stund med børnene. Altså de stunder hvor man rigtig ser hinanden i øjnene, og har en samtale om netop dét som børnene har allermest på hjertet. Jeg talte desværre ikke til så mange som jeg gerne ville. Det vil jeg gerne forandre.

 78. Hvis jeg er heldig ???? og vinde et sæt, vil jeg give det til min søn og barnebarn på 3, som mistede deres kone / mor for knap 1 år siden, de er gode til at tale sammen, så netop sådan en kalender vil være dejligt for dem :-) er den ikke også god til en på 12?

 79. Mit navn skal står på kuverten fordi jeg så gerne vil vinde dem til mine børn.
  Jeg fødte en for tidlig født lille pige i juli mdr, hvilket betyder at jrg har været væk fra mine andre børn på 4 og 5 år i ca 2 mdr.. så har sat et præg på dem.. de er begge mærket af det. Oven i det er min søn på søn år begyndt i skole hvor han har haft en svær start.

 80. Jeg ville gerne vinde julekalenderen så jeg kan blive bedre til at spørge ind til min datter på 6 år om hvorfor hun har det sån og sån i stedet for at negligere det med, at “der er ikke noget at være bange for” eller “du skal opføre dig ordentlig” mm. Jeg vil selv lære at snakke om tingene og anerkende hende følelser, samtidig med at hun føler tilstedeværelse fra min side – win win.
  Og lillesøster på 3 kan også være med på sin måde ????

 81. Da min datter og jeg har været en et hårdt år igennem ( nu går det meget bedre) har vi brug for de gode samtaler igen, og det vil ikke være dårligt at vinde dialogkortene til en tid der i forvejen er stresset og forjaget.. Så jeg håber vi kan vinde, det vil vi sætte stort pris på her hjemme.. ???? Al held til alle.. Mvh Michelle

 82. Jeg har tre dejlige, men til tider trodsige, drenge på 7, 5 og 3.5 år. Det kunne være skønt at skabe dialog over piktogrammer i stedet for bare at spørge “hvad har du lavet i dag?” el.l. for børnene har alligevel i de fleste tilfælde glemt det ????
  Desuden arbejder både min mand og jeg som lærere, så vi kunne genbruge den i mange år ❤️

 83. J eg skal vinde fordi min ældste søn på 6 er udfordret socialt… Han er følsom og tager alt til sig men kommer ud med sine følelser på uhensigtsmæssige måder.. Ville måske kunne åbne op for nogle gode snakke med disse kort.

 84. Hej. Jeg er så ærgelig over, at min tålmodighed ikke er så lang og mit temperament kunne files lidt til….. langt langt de fleste situationer mestrer jeg den gode dialog med overskud. Men så er der lige de andre gange hvor jeg ikke gør…. det er tydeligt det intet gavner… og jeg ærger mig bagefter. Jeg stræber ikke efter det perfekte… men at få mine tanker aktiveret og på banen for det gode fokus…. vil virkelig gerne prøve dine kort (redskaber) af :)
  Venligst Charlotte, mor til Villads på næsten 4år.

 85. Hej
  Jeg arbejder som ressourcepædagog i Sønderborg kommune og jeg vil rigtig gerne vinde de kort til mit arbejde.

 86. Jeg har en søn på 11år som er letter mental rataderet og har letter autisme og en datter på snart 10 år

  Jeg tror vi vil få rigtig meget glæde af den, da det er noget begge børn kan være med til, så vi få lavet noget hyggelidt sammen.

  Derfor for syntes jeg at vi skal vinde☺

 87. Jeg vil virkelig gerne vinde den til min søn, der fylder 4 år d 1 december. Det ville være en god fødselsdagsgave at starte december med en daglig, kærlig og nærværende stund, hvor hans spirende ord for følelser kan få plads og blomstre ❤

 88. Jeg vil gerne vinde de fine kort, da jeg har 2 børn på hhv. 3 og 7. Og jeg vil rigtig gerne være mere i en åben dialog om følelser med dem.

 89. Jeg har allerede købt en pakke med disse julekort til min datter, så derfor håber jeg at det er i orden, at jeg istedet for håber – og synes at min datters børnehave skal vinde. De har et stort problem på den stuen hvor min datter går med en den af børnene som både slåer og sparker. Pædagogerne er heldigvis gode til at tage hånd om det. Tror at kortene vil være en rigtig god hjælp til alle børnene i børnehaven, en god måde hvor børnene både kan blive hørt og samtidig kan lytte.

 90. Jeg skal vinde dem, fordi jeg har 4 børn ❤️ Vi taler meget herhjemme, men tænker det kunne give ny inspiration til mange andre samtaler ???????? jeg arbejder som dagplejer så jeg tænker også at noget af det kan koges ned så jeg kan bruge dem der også ????

 91. Jeg har Mille på 12, Jalte på 10 og Max på 4 år. Vi har lige været igennem en lang hård periode hvor deres far har været syg. Det kunne være dejligt med nogle hyggestunder med gode snakke om andre ting end kun de tunge emner der hører med ved alvorlig sygdom. Vi ville elske at vinde denne lækre gave ????❤

 92. Jeg ønsker mig af hjertet disse kort, da jeg har en stor følsom dreng, der kan have svært ved at sætte ord på hvordan han har det????. Det ville være en stor hjælp for os❤️????????

 93. Mit navn skal stå på kuverten fordi jeg ville elske at give mine børn en julekalender der (udover at lære dem at ikke alt ved julen opleves med maven) vil kunne lære mine to drenge på 7 og 8 år en masse om dem selv og styrke deres evne til at få talt om stort og småt ❤

 94. Så vi ikke glemmer den gode dialog selvom der er travlt i december – min 5 årig er i forvejen svær at starte en rigtig god samtale med! ???? Nye værktøjer kunne være fantastisk ????❤

 95. Det er en helt fantastisk ide
  Jeg vil meget gerne vinde og bruge den i den daginstitution, jeg er leder af, da mange følelser er i spil i løbet af en dag i børnegruppen

 96. Jeg ønsker så brændende at kunne give mine unger denne gave… har to skønne drenge på 2 og 4 år. Vil prøve at skabe et rum i hverdagen til samtaler som kan styrke deres sprog og sociale samspil… måske dette fungere så godt at vi kan implementere det ud over december i vores travle hverdag.

 97. Jeg vil rigtig gerne vinde den,så vi har en rigtig “go undskyldning”for at sætte os stille og roligt ned og snakke, og man får nok en masse nye ting at vide om sine skønne børn. Har 3 stk 7,5 og 3 år,så der ville komme en masse snak rundt om bordet. Og glædelig jul,når vi kommer dertil.

 98. Jeg ønsker denne julegave da jeg skal starte i børnehave som pædagog for første gang i mit liv, og ønsker et godt redskab til bedre dialog med børnene.
  Derudover ønsker jeg større bevidsthed om egen kommunikation, og med hjælp fra kortene, kan jeg forhåbentlig blive dygtigere til at børnene føler sig set, hørt og forstået, for at styrke deres selvværd.
  I min egen personlige udvikling har det fået stor betydning vigtigheden af at mine omsorgspersoner kan italesætte følelser mm.

  I et fremtidsperspektiv, for at blive en bedre mor.

  Afslutningvis ønsker jeg jer en glædelig jul ????????❤

 99. Min søn på 3 år tænker rigtig meget over mange ting og nogen gange kan det være svært at hjælpe ham med at få sat ord på. Her tænker jeg at kortene kan hjælpe os begge.

 100. Jeg har interesseret fulgt din side og dine redskaber/værktøjer.
  For mig ville det være utroligt interessant både at bruge kortene i mine samtaler med mine egne to drenge og også i mit arbejde som lærer i indskolingen, hvor vi møder mange børn, som har brug for støtte til og guidning i at snakke om deres følelser.
  Det ville være SÅ spændende at afprøve :-)

 101. Jeg vil så gerne være med… Vi har mange konflikter herhjemme mellem mine børn på 6 og 9 år og det ville være så dejligt med et dialogværktøj til at sætte gang i de gode samtaler om hvordan det er rart at være sammen- også i en travl tid ❤

 102. Fordi jeg nyder at have en dialog med min knægt på 2,5år… Og når lillebror begynder at snakke også, så kam vi alle hygge med kortene ????

 103. Vi trænger til en positiv og konstruktiv måde at tale sammen på med vores børn på 9, 5 og 1,5. Alt for ofte går det op i negativ kommunikation og efter 2 flytninger på 2 år har vi brug for at forstå hinanden ❤️

 104. Jeg er enlig mor og tidligere stressramt og hvad det indebærer af eftervirkninger – også i relationer. Jeg er mor til en skøn, kvik og temperemetsfuld dreng på 7 år og jeg kunne godt bruge hjælp til at vi fik konstruktiv hjælp til nogle snakke om de ting der kan være svære. Og generelt en mere positiv kommunikation

 105. Hvem kunne ikke bruge lidt assistance en gang imellem – Til kommunikationen ❤ Vores familie kunne ihvertfald godt med en dreng på 6 år der lige er blevet storebror og startet i skole i Maj.

 106. Jeg er for nyligt startet med at hjemmepasse mine børn (1 og 3 år), og jeg er helt sikker på at disse kort vil være et fantastisk redskab i den rejse jeg er gået i gang med sammen med mine børn ☀️!

 107. Det ville dejligt og få input til hvordan man får en dejlig og rolig mdr som for mange giver stress og jag …
  vi vil alle gøre det så godt, men vi glemmer oftest det allervigtigste nemlig hinanden og roen… det ville være dejligt og vinde således prinsessen og prinsen på 5 & 9 år kan se hvor fantastisk en travl og stresset mdr kan være i familiens skød ????????

 108. Som mor til en datter på 5 og pædagog i en integreret institution, ville julekalenderen give mig en masse jeg kan bruge privat til dialog med min datter og hendes kammerater, men den kan også give mig mulighed for at skabe anderledes, konstruktiv dialog med børnene på mit job. Og jeg kan hjælpe forældrene med et anderledes, inspirerende fokus på positiv dialog med deres børn. Så det ville være winwin, hvis jeg vandt ???? ????????

 109. Det er mit navn, der skal stå på kuverten, fordi at jeg tror, at det vil være en god inspiration, til at få mere dialog og samtale med mine drenge ind i hverdagen. Mine drenge er 3,5 og 7 år, hvoraf den yngste har lidt sprogvanskeligheder i forhold til udtale af en del forskellige ord. Han er stædig og opsøger ikke selv til den helt store samtale. Tror det ville være spændende og interessant for ham, og give ham lysten til at lære og øve på hans udfordrende områder. Derudover vil det helt sikkert være en god grobund for mere nærvær med mine drenge i en ellers rigtig travl måned.????

 110. Jeg skal vinde, fordi jeg har besluttet, at lige præcis december skal stå 100 % i børnenes tegn – her hos os. De skal have al min opnærksomhed. I en travl hverdag, er det godt at have nogle redskaber, til at blive mindet om dette. ????????????

 111. Jeg ville elske at vinde, da jeg helt sikkert ville kunne bruge kortene i mit virke som lærer :)

 112. Hvorfor skal jeg vind ???? Fordi jeg med mit arbejde med børn, gerne vil være bedre i min dialog med børnene… selv om jeg gør et godt stykke arbejde i anerkendende dialog, kan jeg bestemt godt blive bedre….

 113. Hej – jeg har 4 børnebørn på 2, 2,5, 5 og 11 år fordelt på 2 familier. Jeg synes det er svært at at komme til at tale om noget som ligger lidt ud over det sædvanlige, “hvad har du oplevet i dag mm.” Det ene barnebarn er meget indadvendt og et andet har sprogproblemer. Tænker dette kunne være en mulighed for at få åbnet lidt op ????

 114. Jeg vil bruge kortene med mine børnebørn på 3 & 4 år, så har vi noget at lave i den mørke tid ????????????❤️

 115. Det er min søn der skal vinde og ikke kun mig???? Samt ville det være super lækkert redskab at få lov til at bruge både i det private og det professionelle i hverdagen????????????????????

 116. Jeg er mormor og bonusbedstemor til 4 skønne børnebørn, så det ville være fantastisk for mig hvis det blev mit navn på en af kuverterne ????????

 117. Jeg vil gerne vinde julekalenderen, da jeg både kan bruge den sammen med mine egne børn og i mit arbejde som lærer.

 118. Her hjemme ville vi have god gavn af, at vinde en julekalender, fordi kommunikationen her hjemme kan gå godt og grundigt i hårknude ????

 119. Jeg vil bruge det til den børnehave jeg arbejder i. Vi har en del flygtninge børn og andre nationaliteter som jeg gerne vil give lidt dansk kultur og traditioner.
  Vh. Berit

 120. Mit navn skal stå på kuverten, fordi jeg ønsker inspiration og alternativer til den nuværende kommunikation med min datter på 3 år ???????? Og jeg er sikker på dialogkortene kan give nærvær og hugge i den travle juletid ❤️

 121. Det vil være en fantastisk mulighed for en hyggelig stund hvor Vi også kan få et indblik i vores børns tanker og følelser..❤️ Kortene er redskabet til at komme dybere end hverdagens små snakke????????

 122. Ville gerne vinde de super fine samtalekort. Dialogen i det daglige er vigtigt i et barns udvikling og nogle gange , vil det være rart med lidt hjælp til emner. Min datter på 4 år elsker at samtale og forsvinder let ind i fantasiens verden. Jeg vil gerne øve mig i at holde hende i nærværet og julemåneden er fyldt med hygge, familietid og også fart. Vil gerne glæde hende med denne kalender som ikke er “Elsa”-præget eller fyldt med chokolade. Min datter vil helt sikker være mindst ligeså glad og forventningsfyldt, når den skal åbnes <3

 123. Jeg vil rigtig gerne vinde af 2 grunde.
  1-jeg er mor til en skøn pige på 6år,som også ville syntes det var spændende med en anderledes pakkekalender.
  2. Jeg er pædagogstuderende (mit sidste år) og er i en folkeskole hvor kortene i den grad ville gøre stor gavn i indskolingen. ????????

 124. En sådan julekalender ville være en hjælp til at huske at tage sig tid til de rolige, hyggelige stunder med børnene i en travl december, hvor vi kan få vendt både de store og små spørgsmål :-)

 125. MIT NAVN skal stå på kuverten så jeg kan bruge dem med min datter på 3,5 år. Hun er startet i børnehave i en ikke velfungerende lille pigegruppe, er blevet holdt udenfor og været meget ked af det, jeg tænker at det er nu der skal gribes ind for hvordan man skal behandle andre og støtte hende I at få sat ord på hvad hun føler og hendes evne til at føle empati <3

 126. Jeg har en dejlig pige på 9 år. Hun har det lidt svært i skolen, og nogle gange mangler jeg bare nogle værktøjer som mor, når jeg føler den afmagt ikke altid at kunne rede sit barn fra de ting, der kan gøre lidt ondt…! Tænker at denne kalender kunne være en fin indgangsvinkel til at skabe nogle gode samtaler….

 127. Jeg skal vinde, da jeg har gået hjemme med min søn i isolation i 3.5 år pga alvorlig sygdom. Han er nu startet i børnehave for 1 år siden (han bliver 5 i marts), og har lidt udfordringer på sociale og det sproglige. Tænker dette ville være en stor hjælp i hverdagen til os ❤

 128. Mit navn skal stå på kuverten, da jeg i mit pædagogiske arbejde på 2 årgang, arbejder intenst med trivsel og det gode sprog.
  Tænker det som et kærkomment input i hele December måned ????

 129. Jeg vil gerne vinde til min søn på 3år. Han er lige begyndt sådan rigtig at forstå hvad julen går ud på og det kan være rigtig svært at vente. Han skal snart være storebror så det kunne være hyggeligt med lidt ekstra til kun ham.

 130. Hej, tak for chancen:)
  Har en datter på 7 år som er rigtig god til at sætte ord på sine følelser og tanker. Det er skønt men det overrasker mig alligevel hver gang, da jeg ikke er så god til det :(. Så sent som idag opstod en mindre ligegyldig konflikt – jeg reagerer negativt og min datter fortæller mig at hun ikke bryder dig om når jeg bliver sur fordi det gør ondt inde i hende.
  Vi vil derfor rigtig gerne samles om disse kort, så moderen også kan lære at forstå som datter.

 131. Hej
  Jeg vil rigtig gerne have mit navn til at stå på kuverten, så jeg kan blive god til at tale med min søn om de følelser han har og hvordan han kan lære at aflæse andres følelser.
  Jeg vil også tage dem med i børnehaven, så de også der kan bruge kortene og tale med børnene på den fede måde og så børnene også kan lære at tale sammen på den fede måde ????

 132. Min datter på 8 har svært ved at mærke sig selv og de følelser der bobler under overfladen. Med dine kort vil vi få mulighed for at kunne hjælpe hende endnu mere, samtidig med at det bliver en hyggestund for hele familien.

 133. Jeg ville gerne vinde dem, da det herhjemme ville skabe så meget glæde og min dreng på 3 år, hver dag ville se frem til et nyt kort ????
  Det giver mulighed for nærver og vigtige samtaler i en ellers travl hverdag ????

 134. Min søn på snart 10 har nogle problemer med at få sat ord på følelser og oplevelser der har været/er trælse. Hans temperament løber derfor af med ham.
  Med dine kort ville vi kunne åbne op for samtalen på en ny og anderledes måde og vi ville kunne inddrage både lillebror og lillesøster- så vil storebror måske heller ikke føle det så hårdt og træls at skulle snakkes med hver dag ????????????

 135. Jeg ville ønske jeg vandt, for jeg har en dreng på 5 år, som er udfordret på sit sprog. Han er en følsom lille fyr, så det ville være en fantastisk mulighed for at udvikle hans sprog, samt blive endnu klogere på hans tanker.

 136. Jeg vil rigtig gerne vinde disse kort til mit barnebarn som har mistet sin lillesøster, vi har brug for nogle gode råd til at tale om alle følelserne som hun har og trænger til at få sat ord på. ❤️????

 137. Hej Mette. Jeg skal vinde julekalenderen, da jeg i hverdagen står alene med 4 børn på 3, 7, 12, 17 år, og det ville være et skønt redskab til gode snakke og nærvær. Min mindste på 3 år er en hårdt slående lille gut, hvis han ikke får hjælp til at sætte ord på hans følelser og grænser, og med en dreng på 7 med særlige behov og stærkt udfordret på det sociale, kan det kun give gode resultater ????

 138. Hej Mette ..
  Hvor ville det være dejligt at vinde dine kort.
  Jeg har et plejebarn, med en tilknytnings forstyrrelse.
  Det er ofte svært, at få en god dialog, og her ville dine kort virkelig være et godt værktøj.
  Så jeg krydser fingre og tæer og håber jeg er den heldige vinder ????

 139. Jeg har en dreng på 7 og en pige på 3 år – syntes nogle gange jeg får snakket (ordenligt) for lidt med dem i den travle hverdag – så lidt hyggeligt hjælp ville da være velkommen – måske man også kunne gøre brug af det efterfølgende????????

 140. Hej Mette
  Jeg vil bruge kortene til at skabe mere nærvær overfor mine børn, særligt min datter som nogle gange kæmper. Hun er en følsom pige der tager alt ind og allerede i en alder af 5 år analyserer alt. Derfor øver vi at sætte ord på tingene, så hun ikke lukker sig inde og bliver vred.
  Held og lykke til alle – og tak for muligheden ????

 141. Fordi det er et super fedt sublimer, til de traditionelle julekalendre ???? og fordi man aldrig kan tale nok med sit barn – på den fede måde ❤️

  Glædelig forJUL ????????????????

 142. Jeg vil bruge dem sammen med mine børn på 7&9 år. Vi er lige blevet skilt og tænker disse kort vil gøre stor gavn til at få snakket om alle følelser. Den mindste har det ikke nemt med at tale om følelser, så kortene kunne være en god måde at få ham i tale????..
  en skilsmisse giver en masse følelser i kroppen og disse kort kunne hjælpe os igennem disse følelser . ????

 143. Jeg håber mit navn kommer op konvolutten… jeg vil bruge kortene til at få min datter til at åbne sig mere op i forhold til den skilsmisse hun har været igennem mellem hendes far og jeg… hun gemmer meget inde i sit 7 årige sind… ved de havde en skilsmissegruppe på skolen og den nød hun godt af men i år er den nedlagt så håber kortene vil give hende lidt sindsro

 144. Jeg arbejder som skolepædagog bla med den skønneste 0B klasse – der vil jeg bruge kortene i december måned spm en del af december aktiviteterne. Jeg har børnene selv i det vi hos os kalder understøttende undervisning, men også timer i klassen med min sødeste kollega Christina. Vi ville også kunne bruge dem til noget i vores fælles arbejde i klassen. Mvh Hanne.

 145. Vil bruge dem til min søn på snart 4 år der er mellemste barn da han for kort tid siden også er blevet storebror. Han kunne godt bruge en masse hyggelige stunder med nærværs kortene det ville han elske

 146. Vores yngste på 7 har ofte svært ved at sætte ord på sine følelser og klapper helt i når vi forsøger at forstå hvad der sker i hende, derfor er hjælp til at ‘åbne hende op’ meget kærkomment.

 147. Jeg står i den situation, at samværet mellem min eks og vores børn er blevet suspenderet pga. misbrug.
  Jeg vil gerne vinde julekalderen til børnene, så vi kan få åbnet op for alle de følelser og tanker de må gemme på ❤️

 148. Hej Mette.
  Jeg håber kortene kan blive vores, da min søn ikke kan lide slik og chokolade, så det kunne være fedt at få nogen fantastiske og betydningsfulde snakke hver dag. Jeg er sikker på at det vil være meget lærerigt, både for børn og voksne. Så jeg krydser finger for at mit navn kommer på konvolutten ????????☺️
  Venlig hilsen Line

 149. Det ville være en fed måde at kunne tale om nærvær på herhjemme hos os. Vores børn er ikke så god til at sætte ord på deres følelser så jeg tror det ville hjælpe herhjemme ????

 150. Vores familie skal vinde disse kort fordi vi har brug for hjælp og støtte til de svære samtaler og ser derfor kortene til en god mulighed at komme igang m at få talt sammen uden det ender i konflikter. Har en sensetiv datter på 10 som jeg er sikker på ku bruge kortene selvom hun er et pr ældre er det aldrig for sent at få snakket om følelser. Lillesøster på 6 vil klart også lærer noget og vi vil alle glæde os til den hygge , nærvær og ro samtalerne kan gi os.

 151. Kortene skal hjælpe os til en stille stund med masser af nærvær i den travle juletid hvor der er så mange ekstra indtryk der skal bearbejdes.

 152. Dejlig konkurrence ????
  Jeg vil gerne kunne dele denne fine præmie med min søn på fire og min datter på syv.
  Den ældste er rigtig god til at tale om følelser, men har svært ved at få taget hul på snakkene. Så dette kunne være en oplagt mulighed for at træne lige netop det ????

 153. VI SKAL VINDE DISSE kort fordi min pige på 3 år lige nu gennemgår en svær tid. Hun er lige blevet storesøster og når man er en følsom pige som samtidig har meget fart på – løber man nogen gange (lidt for ofte) ind i ballade og svære situationer som vi som forældre ikke har nået at stå på forkant af. :( Det er rigtig svært for hende at komme ud af igen og det kræver ofte en lille snak bagefter fordi hun bliver meget ked af det og vred..
  Julen er bestemt ikke helt nem for hende selvom hun elsker den..

 154. Herhjemme har vi været ramt af sygdom i familien. Dette har været hårdt for både børn og forældre. Derfor har jeg valgt at tage 3 måneders orlov bl.a. for at være mere nærværende! Vi øver stadig og derfor skal vi vinde de fine jule dialog kort❤️????????????

 155. Jeg vil meget gerne vinde så jeg kan bruge kortene både i børnehaven hvor jeg arbejder, men også som inspiration til mere dialog og nærvær med Min søn sofus på næsten 7 år. Vi elsker at ligge i sengen både morgen og aften og lige sludre lidt inden dagen starter eller slutter❤

 156. Med en nevø på 3 og 6 og en kæreste med en knægt på 2,5 ville det være fedt og ind og vinde et sæt af de kort, og så bruge kortene fremadrettet til dialog

  ????????????

 157. Vi kunne rigtig godt bruge samtale/nærværs julekalenderen da både børn og voksne har brug for at tale om og forstå hinandens svære følelser. ????????❤️????????

 158. Jeg vil så gerne vinde denne nærværskalender til vores to små drenge. Storebror på 4 år har en meget udfordrende børnehave-tid med flere skift grundet mobning og har det nu svært med større sociale relationer og følelser. Vi afventer pt endnu et skift for ham, da nuværende – rigtig gode børnehave – ikke mener de kan nå hans fulde potentiale. Jeg har som forælder derfor et brændende ønske om at hjælpe ham endnu mere end vi allerede forsøger – og forestiller mig, at denne kalender vil være en god medhjælper <3

 159. Hvis vi er de heldige vindere, vil jeg bruge kortene som et redskab til at tale om følelser og i at øve os i at få sat ord på tingene. Det er vi nemlig ikke helt så gode til, men har et stort ønske om at blive bedre til det :) Vi krydser fingre!

 160. Jeg er mormor til Milo på 5 år og henter ham ofte i børnehaven. Vi taler om hvordan dagen er gået og af og til har der været situationer, som har været svære at tackle for Milo.
  Jeg ønsker SÅ meget at vinde dialogkalenderen, for at blive bedre i samtalerne, så jeg kan støtte Milo i at kende sine (og kammeraters) følelser – og dermed blive godt “klædt på” til skolen ❤️

 161. Jeg vil bruge kortene til min søn. Jeg har en depression og er bange for at min søn skal mærkes af det. Vil bruge kortene til at være nærværende med ham????

 162. Det vil give mine drenge en større styrke, speciel den ene som har det svært med sammenspil og relationer.

 163. Hejsa. Jeg ønsker brandende at vinde disse,da vores økonomi ikke har tilladt os at købe.
  Vi kæmper en del herhjemme og er under familiebehandling,dog er man meget overladt til sig selv og jeg ønsker virkelig meget dette redskab❤
  Kuns

 164. Jeg vil rigtig gerne vinde da jeg har to drenge der allerede er ved at gå i selvsving over nisser og gaver og juleaften. Jeg frygter det bliver en meget lang måned.
  Min ældste søn kæmper lidt med selvværd og identificerer sig selv meget med om han har det sejeste legetøj osv. Der håber jeg vi kan bruge kalenderen til at få nogle gode snakke om de følelser han har via kalenderen.

 165. Det vil være så dejlig en måde at samles ved bordet om i hele december, er sikker på at ungerne (6 og 9 år )vil nyde det sammen med mor og far ????

 166. Jeg skal vinde, for at overbevise om at tidlig læring er sjovt og ok. Selvom min søn kun er 1 år, kan det med garanti stadig godt bruges. Han er med i sprogprojekt i vuggestuen, så vil være fedt at optimere hans begyndende sprog. Og juletraditioner er gode, så de skal bruges år efter år i stedet for chokoladekalender eller lign.

 167. Elsker de nærværende samtaler jeg har med ungerne på 3 og 7, der kan jeg virkeligt mærke vores stærke bånd styrkes på en anden måde end såsom højtlæsning, at putte eller lege, men vil så gerne have input til emner.

 168. Vil utrolig gerne vinde kortene og læse dem sammen med min datter på 7 år, der har svært ved at sætte ord på følelser, istedet kommer det til udtryk som vrede.

 169. Ville elske at vinde disse, og have gode samtaler med min 7 årige. Hun lider lidt under at jeg har været kortsluttet med stress og haft svært ved at rumme hende hele hendes liv, og jeg kæmper med at nå ind til hende igen. Desuden lever vi ret minimalistisk og elsker konceptet med en julekalender der kan genbruges år efter år i dette “brug og smid væk-samfund”. Kalenderen stod også på ønskelisten sidste år, men økonomien er lidt stram, da jeg er eneforsørger i ufaglært deltidsstilling… ❤️

 170. Som mor til n teenager med udfordringer og pædagog i en børnehave ville Jeg kunne bruge disse kort til athjælpe os alle til at snakke om vores følelser…

 171. Vil bruge det på mit arbejde i Gerontopsykratien, da det vil hjælpe mig og kolleger med dialogen mellem os og borgerne. Vil os bruge det hjemme sammen med familien og venner /veninder og deres børn.

 172. Jeg skal vinde fordi jeg har en dejlig datter på 9 år, som udfordrer mig max i øjeblikket! Hun bliver vred og ked af det over de (for mig) mindste ting. Tror hun og jeg ville profiterer af dine fine dialog

 173. Vi skal vinde fordi:
  Vi har 3 dejlige unger som har brug for nærværende forældre. Den store dreng på 7 år har ændret sig rigtig meget det sidste års tid. Han er startet i skole, vi er flyttet og han har fået en lille søster mere. Hverken han selv eller vi voksne er helt sikre på hvordan vi takler det hele bedst. Men mere nærvær og hjælp til dette ville nok ikke være helt forkert.
  Pigen der snart bliver 5 udvikler sig også meget og trives ikke så godt med at skulle dele opmærksomheden med den nye lillesøster på 1 år. Hun er også bange for snart alle slags dyr. Det er noget slidt når man nu bor på en gård.

 174. Jeg er lige blevet færdog certificeret mindful dagplejer. I den forbindelse har jeg lært og oplevet hvor vigtig nærvær og ikke mindst bevidst nærvær er. Jeg krydser fingre for jeg er blandet de heldige ????????

 175. Jeg har to skønne børn på 2 og 5. En lille en er på vej – det kan give nogle ekstra udfordringer for især dens store tænker jeg. Han er en følsom lille mand, og jeg tænker det vil kunne være noget særligt som vi kunne have sammen, inden vi bliver flere ❤️

 176. Ville være super at vinde så jeg kan bruge dem i mit arbejde som dagplejer og alternativ behandler. Mine egne børn ville også have gavn af dem, især min søn på 11 år som kæmper med at håndtere sine følelser.

 177. Jeg er mor til 2 drenge (1 og 3år) og da min ældste lige er begyndt i børnehave i dag er jeg sikker på at få brug for lidt fif til at klare julen igennem når børnehave også fylder i hovedet på ham. ❤️

 178. Ville elske at vinde kalenderen til mine 2 piger på 4 og 8 år og til mine dagplejebørn.. jeg skal certificeres Mindful dagplejer og tænker det ville være en god opstarts ting ????

 179. Det ville være fedt, hvis mit navn kom til at stå på kuverten ???? Jeg arbejder med børn med særlige behov, hvor kommunikation og følelser er i fokus, og hvor jeg hele tiden er “på jagt” efter nye og spændende materialer/aktiviteter/billeder osv. ????????????

 180. Åh det ville være fedt, hvis mit navn stod på kuverten.????????
  Jeg ville bruge det til at hjælpe min datter på 6 år som er startet i skole. Vi bruger aftensstunden ved sengetid til at få snakket om og “parkeret” dagens følelser og indtryk, som der jævnligt er lidt for mange af????

 181. Vi er i gang med at styrke vores drengs sprog. Han har stadig svært ved at udtrykke sig og bliver let frustreret fordi han bliver misforstået. Derfor vil jeg ønske at mit navn står på kuverten

 182. Jeg vil skænke kortene som en tidlig julegave til min datters daginstitution – med forhåbning om at de kan bidrage relationelt produktivt med nogle nære og rolige stunder i en travl hverdag.

 183. Jeg arbejder i en daginstitution og gruppen jeg står for har store udfordringer i sociale sammenhæng og relationerne mellem hinanden. Jeg vil elske at kunne bruge disse kort til frugtsamlingerne hver eneste morgen.

 184. Jeg arbejder hver dag med børn i denne aldersgruppe og deres forældre som har det rigtig svært følelsesmæssigt og relationelt, og ville elske at kunne glæde en familie med disse kort❤️

 185. Mine drenge har endelig efter flere år fået et sprog, så vi kan kommunikere. Jeg vil så gerne høre, hvad de tænker lm forskellige emner.

 186. Det vil være en fantastisk måde at sikre mere nærvær med mine børn. I en dejlig og hyggelig måned, hvor tingene alligevel godt kan gå lidt stærkt. Det vil være til glæde og gavn for såvel mig som mine børn.

 187. Det ville betyde så meget at få den nære stund med børnene, som julekalenderen uden tvivl vil give ????

 188. Jeg vil gerne vinde disse dialogkort, da jeg har brug for nogle redskaber/hjælpemidler/inspiration til, hvordan jeg kan opdrage mine 3 børn.
  Jeg har selv haft en hård barndom, hvor jeg blev meget undertrykt.
  Ikke fordi det var religionsbetinget, men fordi min mor ikke vidste bedre.
  Den opdragelse jeg vil give mine børn, ligger meget langt væk fra den opdragelse jeg fik, hvorfor jeg ind i mellem, kan komme i tvivl om hvad der er bedst for mine børn.
  Jeg håber jeg kan blive bedre til at kommunikere med mine børn, så deres selvtillid og selvværd kan vokse.

 189. Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg ikke har kræver kortene før.
  Det kunne give anledning til nogle dejlige juledage på Bornholm! ☃️????

 190. Mit navn skal stå på kuverten fordi mit dejlige barnebarn på 6 år pt junglerer med alvorlig sygdom, skilsmisse og skolestart!

  Han trænger <3

 191. Jeg tænker kortene kunne give min familie en anden måde at mødes og snakke på. samt jeg fornemmer en for mig tryghed i den måde kortene er tænkt at virke på, at jeg tror de måske også kan virke for min familie.

Skriv en kommentar

Tal Med Børn - På Den Fede Måde

Få tips og bliv den forældre du ønsker at være

Du får du en E-bog, gode råd, og værktøjer, så du bliver den forælder, dine børn har brug for 

Navn:
E-mail: