Velkommen i bevidste forældres RefleksionsRum

OLYMPUS DIGITAL CAMERABørn er som blomster ..

de har brug for den rigtige pleje,
vand & gødning…
så springer de ud.

De vil dufte og sætter nye skud &
bliver i stand til at værne sig mod vinden &

og de barske storme der kommer gennem livet

 

Du kan gøde og vande så dine børn vokser sig store, smukke og stærke. Vær med til at reflektere over hvordan og hvad du gør når du opdrager dine børn og bliv klogere i dag end i går hvis du var utilfreds i går. Gør det nemt for dig selv.

Kig på dette link hvordan

 

Hvorfor reflektere mere bevidst

Fordi det at reflekterer får dig til at finde din indre ro. De hjælper dig til at få det bedre med dig selv. Du opdager hvor givende det er at tage ansvar for dine følelser, tanker og træffe bevidste valg.

Filerne du kan downloade hjælper dig i de perioder:

Teksterne hjælper dig  til at reflektere dybere over din hverdag og de udfordringer der opstår. Du sætter fokus på noget vigtigt for dig og får mulighed for at skabe det liv du ønsker – uanset om du bor i Karup, Kina eller Kenya.

Downloads

De klummer, tekster og øvelser du kan downloade her i rummet og i redskabsrummet er mere uddybende end de budskaber og lækre sætninger vi deler gratis på vores facebookside  Tal med dit barn på den fede måde og som ser således ud:

Et eksempel på en refleksions download

1. Parathed og komptencer

Du kan i denne download læse om det at være parat og bevidst forældreskab. Du bliver klogere på de forskellige niveauer der er i kompetence

 

foto

gør og siger

 

Sæt dig godt til rette og se denne fantastiske video om at lytte

 

http://youtu.be/pFgAbo9twI8

 

En reaktion

Skriv en kommentar