Tal Med Børn

Parforholdet som lærermester

488042_530496730335826_1769512354_nMellem søvn og vågen

Jeg vågner – det vil sige jeg er ikke rigtig vågen.

Jeg befinder mig i grænselandet mellem søvn og vågen – den tilstand, hvor jeg mærker det der kommer fra mit underbevidste. Der er så meget at opdage i denne tilstand, som jeg kalder “at holde topmøde med mig selv.”

Jeg er alene i sengen. Min livsledsager gennem  31 år er igen taget af sted på arbejde. Ikke lige rundt om hjørnet men tilbage USA og Canada i en uge og derefter til Asien i 3 uger

Savnet – parforholdets læremester

Jeg mangler at kunne røre hans varme krop. Jeg længes allerede efter at mærke den igen – at kunne gribe ud og vide han er der.

Jeg ved at jeg kan leve alene –  uden ham, men har ikke lyst til det.

Elsker når vi finder melodien. Når jeg mærker jeg bliver tændt.  Jeg har lyst til det vi har sammen, vores oplevelser, historier og det vi lærer af hinanden og udvikler, når vi er sammen. Han er et vigtigt vidne til mit liv.

Tænker videre over hvor meget man kan lære om sig selv i parforholdet, hvis man vælger at ville og ikke smutter, når de første  sammenstød og konflikter opstår.

Jeg tænker på hvor godt det er, at vi begge nu får hjælp til at finde vores kerne og “tabte”  jeg og udvikler vores parforhold relation derhen til før gnisten smuttede sig en tur, for ikke kun at blive sammen,  fordi ingen af os kunne finde ud af at gå.

 

Kærlighed til dig selv er afgørende for fred og for at du kan sætte dig selv og din partner fri for at være forbundet

Skærmbillede 2013-07-09 kl. 08.34.39

Når dit hjerte er som et panser så bliver du ved med at være

 

  •   utilfreds
  •   skælder ud
  •   brokker dig

 

Når vi hver især udvikler et varmt hjerte, forvandles du og også din partner.

Kærlighed og venlighed er afgørende for indre og ydre fred. Kærlighed til os selv og andre. En vej til at elske dig selv – kan gå gennem parforholdet. Kærlighed og venlighed baner vej for fællesskab, og de er derfor afgørende i alle relationer:

tiltrækningen mellem de to køn er så magnetisk, opslugtheden er så total, at man ønsker at fortabe sig helt i den. Hvis du har en at elske, og som elsker dig, gør du derfor alt hvad du kan for at bevare det menneske i dit liv
                                                                           Sagarpriya DeLong

Vi tiltrækkes af mennesker der indeholder vores skyggeside eller vores spejlbilleder. Når du beslutter at binde dig på et dybere plan og gifter dig er det fordi du hos din elskede ubevidst ser din modsat side i vedkommende. Vigtigt at er det at blive bevidst om dette

Så der er rigtig meget at lære, når de første konflikter opstår. Tale om hvad der der får konflikterne til eskalerer og gnisten forsvinder. Tale om hvad der tænder dig og høre hvad der tænder den anden. Blive bevidst om hvad dit og din partners primære kærlighedssprog er og bruge det.

At komme videre derfra på en god måde kræver indsigt, vilje og mod og ikke mindst at du gør noget for kærligheden .. hvis du ønsker den skal bestå

Er du klar til kærligheden?

Er du klar til at åbne dit hjerte, vise din sårbarhed, tænde dig selv og din partner. Er du klar til at give dit parforhold liv, og en chance mere? Så gør det.

Gør noget for at bevare kærligheden eller find tilbage til den igen på et nyt niveau.

Et skridt på vejen kan være at:

  1. finde ud af hvad der tænder dig og hvad der tænder din partner
  2. træne at sige noget kærligt til hinanden hver dag og gøre noget for hinanden
  3. lære de 5 kærlighedssprog at kende og bruge dem
  4. få viden om hvordan man løser konflikter – det var det for mig en stor hjælp og skridt på vejen  bestil e – hæftet løs konflikter med hjerte og hjerne eller deltag på mit online kursus konfliktløsning ABC
  5. bruge coaching – det var det for mig endnu et skridt til større selvindsigt at lære mig selv – en professionel udfordre dig med sine spørgsmål. Hvis du bestiller coaching i dag på Vallentine dag eller senest inden søndag kl. 18.00 får du 50 % på coaching og rådgivning
  6. gå i parterapi – det er det bedste der er sket for mig i mange år, hvor jeg fandt ud af at jeg aldrig har følt mig elsket som barn ,hvor meget jeg har følt mig krænket og ikke vandet i mit parforhold og hvor mit eget ansvar er

Hvad får dig til at vente ?
Gør noget i dag for at skabe en bedre relation til dig selv og din partner
Gør noget NU

God fornøjelse med dit parforhold

 

Hvis du beslutter dig for et brud

Beslutter du at forlade din partner, så få hjælp til at komme gennem processen for din og jeres fælles børn

Kontakt mig for Rådgivning og hjælp til konflikterne

Bestil Lille Gub og hjælp dig selv og dit barn til at tale om det svære

316676_283446455007749_1141905571_n

 

Mette Weber

Mette Weber

Din Sparringspartner i Personlig Udvikling & Forældreledelse

Skriv en kommentar

Tal Med Børn - På Den Fede Måde

Få tips og bliv den forældre du ønsker at være

Du får du en E-bog, gode råd, og værktøjer, så du bliver den forælder, dine børn har brug for 

Navn:
E-mail: