Tal Med Børn

Medlemsklub: Forældrelounge BASIS

Dit barn fortjener en kompetent forælder.

Hanne der er med i Forældrelounge siger

“Det bedste ved medlemsklubben er de mange tips og tricks og gode ideer, som man får til rådighed. E-hæfter og dialogkort til at downloade  og de mange forskellige temaer, så man bliver super inspireret.Jeg er helt ny i klubben, men jeg har indtil videre haft stor glæde af temaet om at give beskeder mine børn lytter til,  som også var årsagen til, at jeg meldte mig ind,

Jeg vil helt klart anbefale medlemsklubben til andre forældre, man får rigtigt meget for pengene og der er virkeligt meget materiale til rådighed og god hjælp, hvis man er kørt fast, mangler inspiration eller råd & vejledning.
Man får lynhurtigt svar fra Mette, hvis man har spørgsmål  og den personlige rådgivning/Chat på zoom, der er inkluderet er GULD værd.”
Tak for en super klub

           Hanne

Er den medlemsklub noget for mig tænker du måske?

Det er den hvis:

 • du ønsker samtaler med dit barn, der varme ind i sjælen
 • du har lyst til at skabe nærvær med dit barn, helt ud i tæerne
 • du vil vide mere om børns udvikling, så du kan støtte dit barns udvikling
 • du føler du har brug for et kærligt skub i din forældreledelse
 • du ønsker færre konflikter, større glæde og energi i hverdagen
 • du vil styrke samspillet med dit barn
 • du vil hjælpe dit barn til god selvfølelse, højt selvværd og selvtillid og livsmod
 • du vil udvikle dit barns evne til at dække sit behov og behovsudsætte
 • du ønsker mere anerkendelse ind i dit og dit barns samspil
 • du har brug for rammer, rutiner og struktur, så din hverdag bliver nemmere og sjovere

Jeg har gjort det nemt for dig med små skridt, og du vil nyde de samtaler, du får med din datter eller søn,

“Det virker bare, jeg flytter mig og kan se resultater på hvordan mine børn
 reagere anderledes.  Det er jo en lang proces at ændre mønstre.
Men jeg gør noget.”

          Lotte

Hvad har medlemsklubben ført dig til Kristina :

“Jeg tror egentlig ikke det er én bestemt ting, der har flyttet mig til hvor jeg er nu, så meget som det er det, at når man arbejder med en problematik, så får man fokus på den på en konstruktiv måde.
Med redskaber i hånden går man fra en følelse af håbløshed og “jeg kan ikke det her” til nyt håb og “hov, jeg kan jo godt!”

          Kristina

 

Hvad får du ud af at være med i klubben

 • Du bliver en del af et stærk netværk, som hjælper og inspirerer hinanden
 • Du får masser af ny viden, repeteret det du ved, og hjælp til, hvad du kan gøre anderledes når du har brug for det.
 • Du får nye redskaber og jeg sikrer du får brugt dem –  for det er handling der skaber forvandling.
 • Jeg guider dig, hvis du synes  det bliver svært, og du kan du til hver en tid kontakte mig. Jeg svarer stort set i løbet af samme dag, du skriver på den lukkede facebookgrupe eller på sms. Sammen finder vi ud af hvilken vej du vil gå.
 • Jeg hepper og holder dig i hånden, så du lykkes.

 

Hver måned får jeg dig til at gøre noget nyt, bedre eller anderledes end det du gør i dag.

 

To Forældrelounge medlemmer skriver ✍️

“Mette Webers Challenges giver mig refleksioner omkring mig selv og den tilværelse, som jeg lever i.  Det stiller spørgsmål  til både at være og at gøre, altså det der er og det der sker/kan ske.
Og så kan jeg godt lide det, at blive holdt lidt i hånden og samtidig få et kærligt (ind)spark for ellers kan ens gode intentioner nemt glide ud mellem fingrene på en. Det er det godt at have en i baghånden til at holde fokus”

         Mona Søgaard 

 

“Jeg har deltaget på flere af Mettes små challenges med god succes. Det gode er, at de er konkrete, har fokus på et emne og at jeg kun behøver at bruge begrænset tid 5- 10 min dagligt på dem i den  overskuelige periode de løber i. I den periode har jeg maks fokus på emnet og bliver udfordret i forhold til det.
Mette er god til at være konkret (og realistisk) i det man skal og rigtig god til at udfordre en på at tænke lidt længere, når man kommer med sine “svar” på opgaven, så man får reflekteret en ekstra gang over tingene.
Derudover har man følelsen af at man ikke er alene om at tage udfordringen og bliver holdt til ilden undervejs 🙂
Jeg vil klart anbefale medlemskab i klubben og Mettes challenges, hvis man vil i gang med at ændre eller få mere fokus på noget i sit liv i forhold til sin familie/relationer mv.”

Karina Lindberg Gottlieb

Du får i Klub Forældrelounge adgang til:

1.Forældreuddannelse med små skridt
2.Fællesskab med andre forældre
2.E-bøger
3.Dialogkort
4.Onlinekurser
5.Challenges

 

 

 1. Forældreuddannelse med små skridt

  Består af  et månedlig modul/lektion i 12 måneder.
  Modulet indeholder konkret viden om et forældre relevant tema – du får det som video lyd og/eller tekst fil, skrevet så du ikke behøver en mastergrad. Inkluderet er øvelser/ arbejdshæfte, så du får teorierne under huden. Laver du øvelserne udvikler dine kompetencer sig med så skridt til glæde for dig selv og dine børn – det bliver sjovere og nemmere at være forælder.

  Alle er lektioner er relevante for forældreledelse. Nogle af lektionerner handler om dine børns følelser, tanker, adfærd, styrker og færdigheder. Alle temaer har betydning for dit barns velvære, og for hvordan du føler, du klarer din opgave som forælder

 2. Fælleskab i en lukket gruppe med andre forældre

  Du kan, når du har lyst og tid deltage  i fællesskabet med andre forældre, der som dig ønsker at gøre deres bedste for deres børn. I medlemsklubben foregår  begivenheder som  Q and A, Dialogzoner ( temabestemt månedlige workshops)  og Challenges ( små take action forløb )

 3. Challenges

 4. Dialogkort

 

 1. Når det er relevant for workshoppens tema, får du et samtalekort fra: Mine Magiske Søndagskort, det er  dialogkort med søde ilustrationer, du kan printe ud, eller bruge på ipad eller mobil, når du og dit barn hygger jer med nærværende samtaler eller holder familiemøder.
 2. Adgang til Tal med børns Artikler Tal med børn fra A – Z
 3. Chat – mulighed for til en hver tid at stille mig spørgsmål på chat

 

Gør som de andre bevidste forældre i klub forældrelounge, giv dine børn det bedste med udviklingstøttende samspil og samtaler

Der er 3 måneders binding – herefter kan du opsige dit abonnement. Så ved du om det giver dig det du har brug for

Hvem står bag Klub Forældrelounge

Det gør jeg,  Mette Weber, I folkemunde Farverig Farmor, sundhedsplejerske, familie & konfliktvejleder, coach, og børnegruppeleder.

Min opskrift på stærk forældreledelse, indeholder ligesom din kærlighed, men derudover indgredienser samlet gennem mange års erfaringer med børn og viden fra mine mange uddannelser.

Jeg ved fra 40 års erfaring at der ikke findes hurtige FIX, når det gælder samspillet mellem dig og dit barn. De er jo små mennesker, som har brug for varme forældre, som dig, der vil dem det bedste.

I Klub Forældrelounge blir det det sjovere og nemmere være forælder

Jeg viser dig

 • hvordan du bliver den personlige autoritet dit barn har brug for
 • hvordan du støtter dit barn/børn til at udvikle ansvar, livsmod og tiltro til sig selv.
 • hvordan du hjælpe dit dit barn med at opbygge sin indre kerne og kompas, så det bliver i stand til at klare fremtiden op gennem barndommen og senere som voksen.

Dit  barn har brug for at blive set, hørt, forstået og ikke mindst GUIDED på baggrund af det vi ved børn har brug for.

 

Hvorfor vente ?

når du kan blive den forælder du ønske….. NU

Kr. 129, om måneden

 

Kr. 69,- om måneden  50% RABAT til  og med FASTELAVNSMANDAG 

 

Kig også på Klub Forældrelounge Plus med Klippekort til Individuelle personlige SparringsSamtaler

Klik på billedet for at læse om dette

 

Hvis du vil vide mere om hvem jeg er og hvad jeg står får

Klik på Mette Weber 

 

129 kr

Du kunne måske også være interesseret i disse

Tal Med Børn - På Den Fede Måde

Få tips og bliv den forældre du ønsker at være

Du får du en E-bog, gode råd, og værktøjer, så du bliver den forælder, dine børn har brug for 

Navn:
E-mail: