Tal Med Børn

Medlemsklub: Forældrelounge PLUS

Er for dig der ønsker

Individuel Personlig Sparring sammen med klub medlemskabet.

Udover alt det du får i Klub Forældrelounge BASIS, får du på PLUS medlemskabet et klippekort.

Det giver dig en sikkerhed  som gør det muligt, at bruge mig som livline, når noget brænder på eller du står i en akut situation. Så får du  individuel sparring med mig på Zoom Video samme dag i dagtimerne mellem 8-18.00 eller op til max. 2 dage senere eller på en dag efter dit eget ønske.

Fordelen er at du kan bruge 15, 30, 45 eller 60 min sparring afhængig af behov

 

Hvad siger en af dem, der er med i Medlemsklub Forældrelounge

 

Det bedste ved medlemsklubben er de mange tips og tricks og gode ideer, som man får til rådighed. E-hæfter og dialogkort til at downloade  og de mange forskellige temaer, så man bliver super inspireret.Jeg er helt ny i klubben, men jeg har indtil videre haft stor glæde af temaet om at give beskeder mine børn lytter til,  som også var årsagen til, at jeg meldte mig ind,

Jeg vil helt klart anbefale medlemsklubben til andre forældre, man får rigtigt meget for pengene og der er virkeligt meget materiale til rådighed og god hjælp, hvis man er kørt fast, mangler inspiration eller råd & vejledning.
Man får lynhurtigt svar fra Mette, hvis man har spørgsmål  og den personlige rådgivning/Chat på zoom, der er inkluderet er GULD værd.
Tak for en super klub

             Hanne

 

Hvad har medlemsklubben ført dig hertil:

Jeg tror egentlig ikke det er én bestemt ting, der har flyttet mig til hvor jeg er nu, så meget som det er det, at når man arbejder med en problematik, så får man fokus på den på en konstruktiv måde.  Med redskaber i hånden går man fra en følelse af håbløshed og “jeg kan ikke det her” til nyt håb og “hov, jeg kan jo godt!”

          Kristina

Dit barn fortjener en kompetent forælder. Er den medlemsklub noget for mig tænker du måske?

Det er den hvis:

 

 • du har for lidt viden om børns udvikling
 • føler du har brug for et kærligt skub i din forældreledelse
 • vil styrke samspillet med dit barn
 • vil hjælpe det til god selvfølelse,højt selvværd og selvtillid og livsmod
 • vil have større glæde og ernergi i hverdagen
 • ønsker samtaler med dit barn, der varme ind i sjælen
 • har lyst til at skabe nærvær med dit barn, helt ud i tæerne
 • vil udvikle dit barns evne til at dække sit behov og behovsudsætte
 • ønsker mere anerkendelse ind i dit og dit barns samspil
 • dagen ejer dig og du har brug for at eje dagen

Jeg har gjort det nemt for dig med små skridt, og du vil nyde de samtaler, du får med din datter eller søn,


“Det virker bare, jeg flytter mig og kan se resultater på hvordan mine børn
 reagere anderledes.  Det er jo en lang proces at ændre mønstre.
Men jeg gør noget.”

                   Lotte 

 

Hvad får du ud af at være med i klubben

 • Du bliver en del af et stærk netværk, som hjælper og inspirerer hinanden
 • Du får masser af ny viden, repetereret det du ved og hjælp til, hvad du skal gøre anderledes – for det er handling der skaber forvandling.
 • Hvis det bliver svært, kan du til hver en tid kontakte mig. Jeg svarer stort set i løbet af samme dag, du skriver på den lukkede facebookgrupe eller på sms. Sammen finder vi ud af hvilken vej du vil gå.
 • Jeg hepper og holder dig i hånden, så du lykkes.

Hver måned får jeg dig til at gøre noget nyt, bedre eller anderledes end det du gør i dag.

 

Du får i Klub Forældrelounge

 1. En Lektion om måneden, selvstudie med øvelser. Lidt dybere teori om et konkret emne
  Lektionen  indeholder konkret viden i et forældre relevant tema – du får det som video lyd og/eller tekst fil, skrevet så du ikke behøver en mastergrad
  Inkluderet er øvelser/ arbejdshæfte, så du får teorierne under huden.Laver du øvelserne udvikler dine kompetencer sig fra Ubevidst Inkompetent til Ubevidst kompetent.’
 2. Adgang til lukket gruppe/ fælleskab Klub Forældrelounge med andre bevidste forældre
 3. 1 månedlig Q and A på zoom, sammen med de andre i klubben, hvor du kan stille  spørgsmål og komme i den gule sofa og få sparring direkte hvis du ønsker det.
 4. Dialogzonen online mini workshop på 45 min –  sammen med de andre klub medlemmer
 5. Feedback på din øvelse af mig, i gruppen Klub Forældrelounge eller privat på mail.
 6. Når det er relevant for workshoppens tema, får du et samtalekort fra: Mine Magiske Søndagskort, det er  dialogkort med søde ilustrationer, du kan printe ud, eller bruge på ipad eller mobil, når du og dit barn hygger jer med nærværende samtaler eller holder familiemøder.
 7. Adgang til Tal med børns Artikler Tal med børn fra A – Z
 8. Chat – mulighed for til en hver tid at stille mig spørgsmål på chat

 

Lektionerne

Alle er lektioner er relevante for forældreledelse. Nogle af lektionerner handler om dine børns følelser, tanker, adfærd, styrker og færdigheder. Alle temaer har betydning for dit barns velvære, og for hvordan du føler, du klarer din opgave som forælder

 

 

 

Gør som de andre bevidste forældre i klub forældrelounge, giv dine børn det bedste med udviklingstøttende samspil og samtaler og få sparring når du har behov.

Hvem står bag Klub Forældrelounge

Det gør jeg,  Mette Weber, I folkemunde Farverig Farmor, sundhedsplejerske, familie & konfliktvejleder, coach, og børnegruppeleder.

Min opskrift på stærk forældreledelse, indeholder ligesom din kærlighed, men derudover indgredienser samlet gennem mange års erfaringer med børn og viden fra mine mange uddannelser.

Jeg ved fra 40 års erfaring at der ikke findes hurtige FIX, når det gælder samspillet mellem dig og dit barn. De er jo små mennesker, som har brug for varme forældre, som dig, der vil dem det bedste.

I Klub Forældrelounge blir det det sjovere og nemmere være forælder

Jeg viser dig

 • hvordan du bliver den personlige autoritet dit barn har brug for
 • hvordan du støtter dit barn/børn til at udvikle ansvar, livsmod og tiltro til sig selv.
 • hvordan du hjælpe dit dit barn med at opbygge sin indre kerne og kompas, så det bliver i stand til at klare fremtiden op gennem barndommen og senere som voksen.

Dit  barn har brug for at blive set, hørt, forstået og ikke mindst GUIDED på baggrund af det vi ved børn har brug for.

 

 

Hvad er dialogzonen for noget

Dialogzonen er miniworkshop, som jeg afholder 1 gang månedligt om et emne relevant for dig som forælder.

Det foregår online på video i programmet zoom.

Indledningsvis gennemgå jeg kort noget teori om det valgte emne – herefter laver vi sammen øvelser  som du kan dele med de andre hvis du har lyst når øvelsen er færdig. Hvis du ikke har lyst til at dele er det også i orden.

 

I PLUS abonnement Forældrelounge  indgår adgang til 3 onlinekurser

 

Hvorfor vente ?

når du kan blive den forælder du ønske….. NU

Kom med i Klub FORÆLDRELOUNGE

Dit barn fortjener en kompetent forælde

 

Hvis du vil vide mere om hvem jeg er og hvad jeg står får

Klik på Mette Weber 

 

 

298 kr

Du kunne måske også være interesseret i disse

Tal Med Børn - På Den Fede Måde

Få tips og bliv den forældre du ønsker at være

Du får du en E-bog, gode råd, og værktøjer, så du bliver den forælder, dine børn har brug for 

Navn:
E-mail: