Tal Med Børn

Klippekort 5 timer- ratebetaling mulig

Klippekort på 5 timer – fordelt på 10 klip af 30 min

Første gang vi taler sammen bruger vi ofte 45 min eller 1 time sammen

Senere i forløbet, når vi sammen har fundet ud af hvilken vej og retning du kan, vil og skal gå,  kan du vælge at bruge mig 15 min eller 30 min-  som livline, når du står i en akut opstået udfordring

Jeg kan med mine mange års erfaring i forældrerådgivning nemt vejlede dig på 30 min til hvilken vej du skal gå og give dig redskaber til at prøve af vi aftaler du har lyst til mellem vores samtaler.

Med en klippekort bliver det fleksibelt efter dit behov.

Du kan du bruge 1/4, 1/2  45 min eller 1 hel time afhængig af dit behov. Jeg styrer klippekortet

 

Klippekortet kan betales  på følgende måde

Engangspris på 4000 kr

Ratebetaling 6 rater.

1. betaling 1.500 ink. moms

5 måneder 540 kr, – ink. moms om måneden

Når du klikker på køb vælger du betalingsfor

 

Kan du svare ja til følgende spørgsmål er du havnet det rigtige sted

 • synes hverdagen med ungerne giver besvær
 • ønsker at være den forældre du ved dine børn har brug for
 • har konflikter med din ægtefælle, kollega eller chef
 • har en drøm -men ved ikke hvordan du skal  få den til at gå i opfyldelse
 • har mistet din livs- eller arbejdsglæde
 • har lyst til at skrive en bog, lave en facebookside eller hjemmeside
 • vil gerne have din virksomhed til at køre bedre
 • får ikke sagt fra og sat dine grænser
 •  er dårlig til at styre dine tid
 • er jobsøgende  og har mistet gejsten til at skrive og søge
 • er bekymret for at gå til jobsamtale
 • føler dine kollegaer ser ned på dig
 • oplever at din chef ikke anerkender dit arbejde
 • har brug at skabe forandringer i dit arbejdsliv

Har du brug for forældrerådgivning, coaching og sparring til at skabe det liv du ønsker ? Jeg vil gerne være din coach, mentor  og sparringspartner,  så du skaber flow, får klarhed, perspektiv og en action plan. 

Hvorfor mener jeg, at jeg en den rette til at være mentor for dig?

læs om mig her Mette Weber  

Hvad siger andre

Anne -Grethe Bisgaard Danmark:

I forbindelse med jeg vendte hjem fra Tianjin, Kina i 2011 har jeg talt med Mette Weber om udformning af CV og jobansøgning. Den vejledning har været helt uundværlig for mig. Det har givet mig mulighed for, at få feedback og betydet, at jeg har fået et brugbart CV og ideer til udformning af jobansøgning. En stor hjælp.

Camilla Buch von Schroeder: 

Mette er fantastisk til at finde den rette balance mellem at lytte, coache, lade dig selv finde svarerne, men også være ”styrende” når der er behov for dette. Igennem et år arbejdede Mette og jeg mens jeg arbejdede i Afrika med konfliktløsning, kommunikation, timemanagement, og hvordan jeg kunne omlægge mine handlingsmønstre. Jeg kan varmt anbefale Mette som coach i karriereudvikling, konfliktløsning, og global ledelsesstil! Det var derfor ideelt at kunne trække på Mettes mangeårige erfaring med global livsstil og ledelse i andre kulturer. Mette har en dejlig humor, stor empati, er udfordrende, og har en meget direkte og ærlig kommunikationsstil, hvilket gjorde hver eneste samtale virkelig god og lærerig.

Læs flere coaching anbefalinger

 

Har vi kemi ?

Foretrækker du at teste af om vi har kemi, tilbyder jeg dig en 20 min sparringssamtale

Klik på billedet

4000 kr

Du kunne måske også være interesseret i disse

Tal Med Børn - På Den Fede Måde

Få tips og bliv den forældre du ønsker at være

Du får du en E-bog, gode råd, og værktøjer, så du bliver den forælder, dine børn har brug for 

Navn:
E-mail: