Tal Med Børn

Jule-malebog til børn

Tæl ned til Juleaften med Tal med børns Jule-Malebog –  24 tegninger om følelser og adfærd

Jule – malebogen kan bruges alene fra 3 års alderen, alene eller sammen med Dialogkort Julekalenderen  og  Juleeventyret.  Bamse og Nisse er de gennemgående figurer  i alle 3 Læs eventyret som godnathistorie – 1 hver aften fra 1-24 decembe

Du kan KUN downloade Jule-malebogen 1 gang – så husk at gemme pdf. filen. Når du har gemt den, kan du printe alle de tegninger du vil.

Lad ungerne male en tegning hver dag fra 1-24 december og tal sammen om den følelse der står i malebogen ved hver tegning.

Lad børnene skrive tallet for den dato de farvelægger  tegningen i December.  Når de begynder at kunne skrive bogstaver, kan de skrive navnet på følelsen også eller andet de finder på.

Alle kan være med – 2 kr om dagen for en tegning

Lad børnene skrive tallet for den dato de farvelægger tegningen i December og når de begynder at kunne skrive bogstaver kan de skrive navnet på følelsen på også eller andet de finder på.

Følg anvisningen når du bestiller. Når du har betalt  får du tilsendt en ordrebekræftelse med link  – se hvor linket står på din ordre bekræftelse på nedenstående billede

Kombiner din Jule-Malebog med Dialogkort Julekalenderen og Juleeventyret

Jeg har gjort det nemt for dig at få talt om de vigtige følelser. Har skabt en ramme, der sikre dig nærvær, offline tid og hyggelige samtaler på en overskuelig måde om noget væsentligt-  hver dag fra 1 December til Juleaften.

Når du kombinerer malebogen med Tal med børns dialogkort Julekalender og Juleeventyr , gør du børnene til aktive fortællere, udvikler deres sprog og sociale og følelsesmæssige kompetencer. Og du lærer en masse om dem.

Se videoen om Dialogkort Julekalenderen

48 kr

Du kunne måske også være interesseret i disse

Tal Med Børn - På Den Fede Måde

Få tips og bliv den forældre du ønsker at være

Du får du en E-bog, gode råd, og værktøjer, så du bliver den forælder, dine børn har brug for 

Navn:
E-mail: