Tal Med Børn

Luftpostbrevenes hemmeligheder

Bogens (ARBEJDS)Titel:
Luftpostbrevenes hemmeligheder

Forfatter:
Mette Weber

Genre:
Selvbiografisk Essay

 

  1. Handling  

Hvad handler bogen om?  Beskriv handlingen på 10-20 linjer – prøv evt. at skrive bagside teksten                

„Luftpostbrevenes hemmeligheder“ tager sin begyndelse med fundet af en stak luftpostbreve, holdt sammen af mørnet gullig elastik og et flosset rødt silkebånd bundet i en sirlig sløjfe. Min krop gyser, da jeg står med brevstakken i hånden. Det må være breve min mor har gemt, skrevet af min far, da han i 50’erne opholdt sig blandt andet i Grønland. Undervejs mens jeg skriver om brevene, dukker glemte barndomsoplevelser op. Da jeg læser brevene 7 år efter fundet af dem, bliver det tydeligt, hvorfor jeg tog de veje og omveje i livet, jeg gjorde, men også hvorfor mit liv blev så eventyrligt. Relationen mellem mine forældre og forståelsen af mit forhold til dem hver især, står printet lige der i blæk.

Luftpostbrevenenes hemmligheder er et erindrings essay – en forælling om 69 breve og den rejse skrivning om dem fører med. Et tilbageblik på barndommen, hvordan ‘kroppen husker’ og hvordan de menneskelige valg, vi træffer, bliver afgørende for vores identitet og selvforståelse.

 

Mette Weber

Mette Weber

Din Sparringspartner i Personlig Udvikling & Forældreledelse

Skriv en kommentar

Tal Med Børn - På Den Fede Måde

Få tips og bliv den forældre du ønsker at være

Du får du en E-bog, gode råd, og værktøjer, så du bliver den forælder, dine børn har brug for 

Navn:
E-mail: