Tal Med Børn

Føler dit barn sig elsket?

Sådan taler du et kærlighedssprog dit barn forstår

  • forstå hvorfor det er vigtig at kende de 5 kærlighedssprog
  • find ud af hvad dit foretrukne kærlighedssprog er
  • få hjælp til hvordan du finder dit barns primære kærlighedssprog
  • lær hvordan du fylder dit barns kærlighedsbeholder op?

 

I e-bogen:  Sådan taler du et kærlighedssprog dit barn forstår får du svar på ovenstående, men hør lige om min historie om at føle mig elsket

 

Jeg følte mig ikke elsket som barn

At jeg ikke har følt mig elsket som barn, har gennem mit voksenliv til tider givet problemer med kærligheden til mig selv, i de relationer jeg har indgået i og min måde at vise mine børn kærlighed på.

Jeg tror, at man skal kunne elske sig selv, for at kunne elske andre og fundamentet grundlægges i barndommen.

Derfor var det en befrielse, da det i terapi, gik op for mig at jeg ikke havde mærket mine forældres kærlighed på den måde, jeg havde haft brug for.

Før jeg blev klar over det, havde jeg hos min partner higet efter den kærlighed, som min mor ikke havde kunnet give mig og han naturligvis ikke kunne give mig.

Det frigav bundet smerte at opdage, at jeg aldrig havde følt jeg fik den kærlighed, jeg havde haft brug for og det frigav så meget energi at forsone mig med det.

 

Mine forældre gjorde deres bedste

Mine forældre har gjort deres bedste for at vise mig deres kærlighed. Vise at de elskede mig. Det gør forældre.

Jeg er ikke i tvivl om at begge mine forældre HAR elsket mig. Men desværre har jeg ikke FØLT mig elsket, ikke mærket mine forældres kærlighed og det er der mange grunde til. Du får her et par stykker af dem.

En af grundende er, at min far kort tid efter jeg blev født og de første år af min levetid, fløj på Grønland og i Afrika og derfor var meget fraværende i lange perioder. Vi havde ikke nødvendig tid sammen.

Min mor, som derfor var meget alene med mig. Hun savnede min far, var i perioder deprimeret og havde ikke selv følt sig elsket som barn.

Mine 2 primære kærlighedssprog er anekendende ord og fysisk berøring.

Jeg fik ikke anerkendelse for den jeg var og faktisk desværre heller ikke for det gjorde. Blev ikke guidet på den fede måde og fik ikke empatisk feedback som børn har brug for

Mange problemer kunne været undgået, hvis mine forældre og jeg havde haft den viden, vi har i dag.

Derfor deler jeg ud af den viden, så du kan gøre det bedre end de og jeg kunne. Forbedre din måde at vise dine børn kærlighed på, hvis der er brug for forbedringer.

 

Lone skriver:

Jeg har oplevet det på samme måde.

Ikke fordi mine forældre ikke elskede mig, men fordi de talte deres eget kærlighedssprog til mig. Det forstod jeg ikke. Det er et super redskab mellem min mand og jeg og i forhold til vores børn.

Det er så vigtigt for mig at mine børn vokser op og føler sig elsket. De skal ikke kun vide det med deres forstand. Jeg har mærket på egen krop hvor svært det er at elske sig selv når jeg ikke har oplevet mig elsket som barn.

Alle skulle ha’ et kursus i kærlighedssprog når de venter 1. Barn​​

      Lone 

 

 

Vis kærlighed, som du bedst kan

Vi må vise hinanden kærlighed på den måde vi bedst kan.

Men kærlighedssproget kan hjælpe os til at blive mere bevidst om hvad vi hver især gør, når vi viser kærlighed. Kærlighed til os selv og andre. Og lægge mærke til hvad vores børn kan lide

Som jeg ser det handler kærlighed om at elske sig selv og andre. Vær opmærksom på hvad dine børn bliver mest glad for, og vis dem på alle måder din kærlighed. Brug alle 5 kærlighedssprog, men brug mest af det, der er dit barns primære

For kun kr. 129,- får du

Konkret, aktuel, relevant information og inspiration om de fem kærlighedssprog Henvisning til link, artikler, blogindlæg og bøger om kærlighedssprog Når du bestiller e-hæftet om de 5 kærlighedssprog modtager du en pdf fil på ca. 20- 45  sider inkl. billeder.

Når du har modtaget e-bogen kan du  stille  spørgsmål gratis  på Spørgehjørnet

 

Hvad siger andre om E-bøgerne

jeg har lige læst dit e-hæfte om anerkendelse. Det du skriver er nemt at forstå og det er tydeligt, hvad forskellen er på anerkendelse og ros. Jeg bliver så glad indvendig, da de eksempler du skriver viser mig, at når jeg reflekterer over hvordan jeg er i sammenspil med vores børn og andre, så er jeg god til at anerkende og give ros. Det var lige fedt at få sat ord på. Pia Holm Christensen

Husk at gemme e-bogen, når du downloader, da der ikke er ubegrænset downloads

Glemmer du at gemme kan du sagtens få nye downloads, men må så påregne et administrationsgebyr på
25 kr, da jeg skal bruge tid på det manuelt

129 kr

Du kunne måske også være interesseret i disse

Tal Med Børn - På Den Fede Måde

Få tips og bliv den forældre du ønsker at være

Du får du en E-bog, gode råd, og værktøjer, så du bliver den forælder, dine børn har brug for 

Navn:
E-mail: