Om tal med børn

Tal med børn er en enkeltmandsvirksomhed ejet af  Mette Weber

Min virksomheds skaber rum for Den Gode Samtale, så børn har det godt og klarer sig godt

Det gør jeg med med

ForældreRådgivning  Dialogkort Nysgerrighedskort  E-hæfter Foredrag & Workshops 

Den Gode Samtale

Den gode samtale lukker op, flytter, forbinder og sår frø.

Mit bedste råd til dig er derfor at lukke op for de gode samtaler med børn. Når du gør det, hjælper du dem med at have det godt med sig selv, og klare sig godt.

Frø vokser sig store, når du vander nænsomt med den rigtige næring.

I den gode samtale giver du børnene mulighed for at udvikle deres fortælle – og lytte evne, deres styrker og sprog, og støtter deres følelsesmæssige, psykiske og sociale udvikling.

I den gode samtale lytter du aktivt og nærværende til det barnet fortæller. Du giver barnet fuld opmærksomhed, er konkret og sætter dig ind i barnets situation. Du følger og udforsker, det barnet tager op i samtalen, men uden at udspørge. Det er vigtigt, at du positivt bekræfter det barnet fortæller, og når der er brug for at informere eller uddybe, så gør det i forhold til barnets alder og udviklingstrin“.

Tal med børn samarbejder med  forskellige freelancer eller solovirksomheder

Dialogkort:

Magiske Søndagskort

Mine bedste Snakkekort

 Årets Gang Kort

Skilsmissekort

Leg og lærkort for børn med særlige udfordringer

Dialogkort Julekalender

 

Det siger Tina om tal med børn

For at gøre en laaang historie kort, så har jeg i 7 år kæmpet med stress og fået en kræftdiagnose, har gået til psykolog og psykoterapeut uden jeg synes jeg fandt “de gyldne sten” og den rette måde at komme videre på, men ved pludselig at komme ind i dit univers, både med “vær hvor du er & flyt dig når du skal” og “Forældrelounge” har jeg pludselig fået et nyt syn på sagen, nemlig viden, forståelse for mine valg, mine mangler og min rastløshed, det kommer sig ikke af ingenting, men af dårlig viden, min selvudvikling var gået i stå, og ikke nok kendskab til at forbinde følelser, vaner og mønstre….
Jeg er i “lære” i at forstå mine børn og deres reaktioner og derved bedre forståelse for mig selv og min måde at være på, og anerkende det, men også ændre kurs.
Ja i kort udgave er det vel manglende selv reflektion og uvidenhed der nu er vendt til nysgerrighed, læring og forståelse, det giver så meget mere mening for mig, det kræver en masse at ændre, men det er det værd for mit psykisk velbefindende og der er langt vej endnu, ja vel livs lang, men nu fandt jeg vejen, det skal du have stor tak for Mette og at jeg tilmed kan gøre det i mit tempo og når jeg har tid! Det giver bonus til mig selv, mine omgivelser og ikke mindst min familie og børn!
Taknemmelige hilsner
Tina

Hvem henvender jeg mig til

Jeg henvender mig til alle forældre med børn, der ønsker at tage bevidst forældreskab og ønsker at guide børn til at have det godt med sig selv og klare sig godt.

Til bedsteforældre, pædagoger, lærere og andre faggrupper der er i forbindelse med børn i alderen fra o-15 år

Jeg vil gerne i kontakt med alle voksne, som ønsker at passe på Den Gode Stemning i familien. Når du  passer på Den Gode Stemning lytter du med hjerte og hjerne, har viden og vilje og tager ansvar for at gøre dit bedste for dine børn.

Min Vision:

Mette Weber-3848

Er at inspirere, støtte og motivere forælder med mine hverdagshistorier, viden og redskaber til at blive den forælder de ønsker at være og gøre det bedre i dag end i går, hvis de var utilfredse i går

Vision er at nå så mange forældre som muligt, skabe dialog og nærvær mellem forældre og børn

Jeg blogger her på hjemmesiden. På tmin facebookside Tal med dit barn på den fede måde med børn deler jeg hverdagshistorier hjælpsomme tanker, små korte mantraer, som jeg håber sætter sig fast i din hukommelse og lyser i neon. På den måde skaber du livsglade og robuste børn. Du finder også masser af videoer, link og litteratur.

Håber du fik svar på dine spørgsmål ellers er du velkommen til at kontakte mig

 

kontakt

 

Gem

Skriv et svar