Tal Med Børn

2 søndag i advent konkurrence

Vind min bog:

Vær, hvor du er, flyt dig, når du skal

og

 • bliv tro mod dig selv
 • bliv den forældre dit barn har brug for
 • bliv den partner du ønsker at være
 • bliv den bedsteforældre dine børn og børnebørn ønsker

 

For at deltage: 

Skriv i kommentaren under indlægget hvorfor du skal vinde bogen

 

 

 

Psst

Vinderen trækkes mandag morgen efter 2 søndag i advent og får besked via facebook

I gavehumør

 Mette Weber

Hvis du vil læse mere om bogen eller  ønske dig den til jul af din partner  få den med 50 kr rabat kig her 

Konkurrencebetingelser
ps.
Du bliver tilmeldt min inspirationsmails liste når du kommenterer – men kan afmelde igen me det klik, hvis du synes den ikke er værdifuld ;-) 

 

Mette Weber

Mette Weber

Din Sparringspartner i Personlig Udvikling & Forældreledelse

12 reaktioner

 1. Jeg vil gerne vinde bogen for måske få hjælp til at lære min søn at stole på sig selv og være tro mod sig selv .. lære ham at være tilstede i nu’et og ikke bekymre sig om hvad der kan ske i morgen eller næste uge hvis vi gør det og det. og er da ikke i tvivl om at jeg også kan lære en masse selv.
  MvH Lisbeth ..

 2. Jeg vil gerne vinde bogen til min kæreste og jeg, da jeg tror på, at der altid er plads til forbedring og nye input i forældreskabet til vores 2 dejlige drenge❤️????Glædelig jul????

 3. Jeg vil gerne vinde bogen, da jeg er en af de “pæne piger”, der altid har gjort, hvad der bliver sagt og ikke mærket så meget efter i mig selv.
  Nu er jeg i den heldige situation, at min skønne kæreste udfordrer mig til at mærke efter og snakke om mine følelser, og det falder mig ikke nemt!
  Derfor vil bogen uden tvivl kunne lære mig dette, samt blive bedre i relationen både til min kæreste, men også til hans to dejlige drenge fra et tidligere forhold ????

 4. Jeg vil gerne vinde bogen, da vi er godt i gang med en positiv udvikling i familien og denne bog ville passer perfekt ind. Glædelig jul.

 5. Kære Mette
  Jeg vil gerne vinde din bog FORDI… i sommers blev jeg skilt fra mine skønne drenges far, som igennem længere tid havde levet et dobbeltliv. Det er hårdt at være alene med to drenge på 4 og 6, og jeg må indrømme, at jeg kommer til kort indimellem. De bor hos mig og er her langt de fleste dage. Jeg elsker mine børn og deres trivsel er yderst vigtig for mig. Dermed også klare regler og grænser, men gerne “på den fede måde”! Derudover er jeg så heldig, at jeg har mødt en sød mand. Men han er helt nyt farvand og minder ikke meget, om nogen, som jeg før har mødt. Han er ved at starte op som selvstændig og jeg vil supergerne støtte ham og kunne give plads til alt det, som han har gang i, samtidig med, at jeg står ved mig selv og er klar omkring mine behov ift parforholdet. Jeg har en lille skummel idé om, at din bog kan give redskaber til begge dele. Måske tilmed ift kommunikation med børnenes far, som ikke altid er åben og konstruktiv, som jeg ellers ville ønske. Så derfor – jeg skal vinde din fantastiske bog❤️

 6. Jeg vil gerne blive klogere på hvordan jeg bedst støtter mine piger til en god udvikling, god selvværd og viden om at være i sociale relationer.

 7. Jeg kan bruge din bog fordi jeg har svært ved at tro på mig selv og de beslutningerne jeg træffer. Jeg siger nogen gange til min ældste dreng på otte at jeg ikke har prøvet at være mor før og derfor også skal lære. (Og derfor ikke altid har det korrekte svar i alle situationer)
  Jeg ønsker at give mine drenge den bedste opvækst, men kan blive usikker når jeg ser andre gøre tingene på deres måde. Ved godt at der kan være mange måder et gøre tingene på – så måske jeg bare skal bekræftes og stole på mig selv. :-)

 8. Jeg vil gerne vinde bogen, da jeg vol meget gerne være en god mor, og god kæreste og denne bog ville passer perfekt ind.
  God jul.

 9. Jeg vil gerne vinde bogen, da min mand og jeg har fået to børn tæt på hinanden og endnu ikke har fundet helt fodfæste som forældre! Især har vi svært ved at blive enige om den gode relation til mine forældre, så den kunne være et utrolig kærkomment indspark til vores efterhånden flerårige snakke om roller????????

 10. Jeg vil gerne vinde bogen, da jeg mangler redskaber til at håndtere de lig jeg har i lasten bl.a fra min egen barndom.
  Jeg kommer til kort, når overskuddet er lille. Så vil gerne have hjælp til at vende den negative spiral der indimellem opstår. Gøre tingene mere konstruktivt og ikke lade mine følelser løbe af med mig.
  Min dreng er det bedste livet har givet mig ❤️ Jeg vil så gerne gøre det bedste for ham, så han kan vokse op i tryghed, nærvær og forståelse ❤️

 11. Jeg vil rigtig gerne vinde bogen, da jeg i en hverdag med 3 piger på 5, 8 og 11 ofte er “udfordret”i forældrerollen. Det er en opgave at være den forældre jeg gerne vil være, så jeg giver mine børn de bedste muligheder for ar blive selvstændige og fornuftige individer. Samtidig arbejder jeg med autistiske børn og vil i begge forbindelser gerne være en rammefast og troværdig voksen. ????

 12. Jeg vil utrolig gerne vinde bogen til min mand og jeg da vi i øjeblikket har fokus på at hjælpe min ældste datter på 5 til at få bedre selvværd…hun er den skønneste kvikke pige og mest kærlige storesøster, men det er bare lidtsvært i børnehaven i øjeblikket, hvorhun gerne vil styre det hele.
  Og når der så nogle gange opstår de der øv-situationer hvor jeg som træt forælder kommer til kort, så jeg får håndteret det alt for upædagogisk, så bliver jeg SÅ ked af det. Hun er så kvik og dygtig, og derfor kommer vinker til at forvente for meget- hun er jo stadig kun en lille 5årig. Derfor håber jeg at din bog kan hjælpe mig med at huske de gode handlemåder, som jeg og min mand nogle gange glemmer og endda lære mig noget nyt.
  God jul

Skriv en kommentar

Tal Med Børn - På Den Fede Måde

Få tips og bliv den forældre du ønsker at være

Du får du en E-bog, gode råd, og værktøjer, så du bliver den forælder, dine børn har brug for 

Navn:
E-mail: