Tal Med Børn

11.000 på tal med dit barn på den fede måde

I anledning af at vi snart rammer 11.000 likes på Tal med dit barn på den fede måde
udlodder jeg 6 præmier, dagen efter vi rammer det magiske tal  11.000

 

IMG_3849

 

 

De 6 præmier er:

 1. et e-hæfte: Giv beskeder dit barn lytter til
 2. et e-hæfte: Føler dine børn sig elsket – lær at tale et kærlighedssprog dit barn forstår
 3. Mine bedste Snakkekort
 4. Online kursus i konfliktløsning med børn
 5. Et rådgivningsforløb for  forældre med 3 samtaler på skype

For at deltage i konkurrencen skal du gøre 2 ting:

 1. inden vi rammer 11.000 skrive i kommentaren under dette indlæg, hvorfor du skal vinde en af præmierne
 2. dele indlægget på facebook –  klik på det lille blå ikon nederst på siden

Konkurencebetingelser

 

Gem

Gem

Mette Weber

Mette Weber

Din Sparringspartner i Personlig Udvikling & Forældreledelse

24 reaktioner

 1. Begyndte at følge og læse, tage råd til mig fra: Tal med dit barn på den fede måde, for godt tre år siden. En fantastisk side og hammer godt materiale – både hjemme men også på arbejdet jeg var (pædagogmedhjælper indskolings børn) – tak tak tak Mette <3

  1. Hej Jane Tillykke . Du har vundet Mine bedste Snakkekort .. de bliver færdige i juni. Gå ind på shoppen og bestil kortene så har jeg din adresse. Hak af i mobilepay/netbank . Du skal så bare ikke betale

 2. Man kan altid blive bedre som forældre og har brug for hjælpen til at vise sine børn den rigtige vej. Min to børn ville få meget ud af at vi som forældre fik nogle flere hjælpemidler :). De fortjener en mor som kan kommunikere bedre med dem!

 3. Fordi jeg gerne vil klæde min datter godt på til at møde verden og være interesseret i den og menneskerne omkring hende. Jeg er sikker på at nogle af dine kort kan hjælpe os til at kommunikere og gøre hende mere nysgerrig og reflekterende på det der foregår i hendes hverdag.

 4. Fordi jeg super gerne vil give min datter og barnebarn nogen af dine fantastiske snakke kort eller søndags kort.
  De kunne være en skøn og sund måde at hygge sig på midt en travl og træt tid.

 5. Altså jeg fortjener det ikke mere end andre, men med en dreng i familien på 5 år er jeg sikker på snakkekortene ville være et stort hit ved bordet ????

  1. Hej Medina Tillykke . du har vundet Magiske Søndagskort, Gå ind på shoppen og bestil kortene, så har jeg din adresse. Hak af i mobilepay/netbank. Du skal så bare ikke betale

 6. Jeg vil blive lykkelig for snakkekortene til min datter på 6,5 år. Hun er en dejlig, dygtig, klog, betænksom, omsorgsfuld og skøn pige, som desuden er verdens bedste storesøster. Hun har mange gode venner og veninder, og har ugentligt legeaftaler. Siden hun startede i indskoling for et år siden, er hun blevet indadvendt og genert, det mest i skolesammenhæng. De nye omgivelser og personer gjorde hende utryg, og hun fik blandt andet svært ved at gå på toilettet, var meget stille overfor lærere og pædagoger, kunne hverken sige fra eller tage initiativ. Vi har løbende haft dialog med lærere, pædagoger og skolepsykolog, hvilket har hjulpet en smule. Jeg har også i løbet af min barsel haft mulighed for at deltage i klassen en eller to formiddage i ugen, hvilket også har haft en gavnlig effekt, men den mulighed stopper desværre om to uger, når jeg starter på arbejde igen. Jeg håber de fine snakkekort måske kan være løsningen til at få min datter til at føle sig mere fri.

 7. Fortjener det vel næppe mere end andre, men har længe gerne ville have snakkekortene, men har ikke haft råd til dem.
  Min datter på snart 5 1/2 år har allerede været meget igennem i sit korte liv, som skilsmissebarn/krisecenter/flere by/institutionsskift og står snart for et nyt skift med et nyt kapitel der hedder skole. Jeg prøver efter bedste evne at give hende en tryg base. Vi snakker meget men tror at vi med snakkekortene vil kunne gøre det endnu bedre :-)

 8. Elsker alle muligheder for at skabe lidt mere nærvær og dybde i en hektisk hverdag med to små børn. Vi har haft stor glæde af julekalender kortene, som gav anledning til nogle gode snakke. Mere af den slags tak :) <3

 9. Fordi jeg og min familie, ligesom alle her vil have stor gavn af at få snakket hverdagsnødvendigheder igennem på en struktureret måde

Skriv en kommentar

Tal Med Børn - På Den Fede Måde

Få tips og bliv den forældre du ønsker at være

Du får du en E-bog, gode råd, og værktøjer, så du bliver den forælder, dine børn har brug for 

Navn:
E-mail: